Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 20. Trauma unei adolescente și lecția de vindecare prin iubire

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 25 martie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povesti de familie vine cu o nouă lecție de viață | Antena 1

Episodul de astăzi vine cu drama unei adolescente care și-a pierdut iubitul într-un accident de mașină și căreia îi este foarte greu să își continue viața.

Mai mult decât atât, când a decis să-și continue viața, fata a aflat că băiatul care a intrat în viața ei, este cel care era la volanul mașinii în care se afla iubitul ei, în noaptea accidentului.

Faptul că mama ei a înțeles-o și a fost alături de ea, pentru că, la rândul ei, și ea și-a pierdut partenerul de viață și știe ce înseamnă pierderea persoanei iubite, a însemnat un moment foarte important în diminuarea traumei la care a fost supusă adolescenta.

Paul nu mai este printre noi, dar tu ești. Trebuie să-ți continui viața. Trebuie să renunți la ceea ce-ți amintește de el. Ce ar fi dacă am pune toate fotografiile și amintirile cu el într-o cutie pe care o poți păstra sub pat? Trebuie să iubești din nou a fost îndemnul mamei sale.

Povești de familie, sezon 2, episod 20. Viața ne supune încercărilor și depinde de noi dacă alegem să fie bine sau nu

Adolescenta a decis să urmeze sfatul mamei sale și îi dă șansa unui băiat de a fi cu ea. Timpul trece și, la un moment dat, cei doi se îndrăgostesc și sunt foarte fericiți împreună.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 19. Unde duc comparațiile părinților între copii și care e soluția pentru împăcări

Fata simte că poate să meargă mai departe, până când, într-o zi, întâmplător, ea îi povestește cine este și cum a murit iubitul ei. Atunci el a înțeles cine este ea și a încremenit.

Întâmplător, ei se întâlnesc pe stradă cu mama fostului iubit și așa află că actualul iubit este cel care, după spusele mamei lui, este responsabil de moartea iubitul ei.

Ulterior, fata nu vrea nici să mai audă și nici nu-i dă șansa actualului iubit să-i explice și versiunea lui și refuză orice discuție cu el.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 18. De la bătăile în stradă la centura de campion. O poveste despre un ajutor venit la timp

Acesta, disperat, caută variante de a-i spune care a fost adevărul. Mama fetei este cea care, în final, o sfătuiește să lase trecutul, să rupă legătura cu mama lui Paul, să accepte faptul că acesta nu mai este și să-l lase să se odihnească în liniște.

În final, tot ea este cea care îl primește în casă pe iubitul fetei, pentru a o face să-l asculte. În final, aceasta află adevărul și înțelege că trebuie să-și mai dea o șansă și să își deschidă din nou inima pentru iubire.

Povești de familie, sezon 2, episodul 19. Unde duc comparațiile părinților între copii și care e soluția pentru împăcări... Povești de familie, sezon 2, episodul 21. Iulian o îngrijește pe Demi care are Alzheimer și viața lui se schimbă total...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x