Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 18. De la bătăile în stradă la centura de campion. O poveste despre un ajutor venit la timp

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 23 martie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu o lecție importantă despre alegeri de viață când nu există îndrumare | Antena 1

Episodul de astăzi vine cu o lecție despre viața de stradă și despre cum o comunicare precară între tată-fiu, duce la tensiuni în sânul familiei și îndepărtarea unui adolescent față de familia lui.

Este povestea unui tânăr din ultimul an de liceu care ar fi putut să o ia pe o cale greșită, dar ambiția și responsabilitatea l-au făcut să aleagă corect.

Dintr-un băiat al străzii, adolescentul a devenit campion la box, s-a împăcat cu familia și a înțeles că propriile datorii nu se lasă neplătite.

Povești de familie, sezon 2, episod 18. "E timpul să-mi plătesc propriile datorii"

După o perioadă mai lungă în care părinții lui nu știau prea bine ce e cu el și ce face pe străzi, adolescentul căruia îi plăcea să se bată a fost bătut de o gașcă de băieți, pe stradă, ceea ce a dus la tensiuni în familie.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 17. Geanina a căzut „pradă” capcanelor internetului. Cum a fost păcălită în mediul online

În urma unei dispute mai aprinse cu tatăl său, băiatul a plecat de acasă și pentru o săptămână a locuit într-un pod.

Între timp, a început să se antreneze pentru a participa la un concurs de box.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 15. Cum ambiția și iubirea față de propriul copil schimbă două destine

La început, pentru că nu știa cum să aibă încredere în nimeni, nu vorbit cu familia despre asta. Abia când a avut nevoie de bani pentru taxa de înscriere și pentru echipament, băiatul a vorbit cu mama sa, însă nu a putut face rost de bani.

S-a întors în stradă, a făcut rost de bani pentru taxă, însă a fost arestat de poliție, în timp ce încerca să fure o mașină.

Antrenorul său de box a aflat de toată situația în care se afla băiatul, i-a oferit un loc de dormit, l-a scos de la închisoare și l-a rechemat la antrenamente.

I-a povestit, pe scurt, care este motivul pentru care îl ajută iar răspunsul băiatului a venit promt și ferm: Îmi pun mănușile pentru că este timpul să-mi plătesc și eu datoriile.

Ulterior, tânărul l-a făcut mândru pe antrenorul său, antrenându-se constant și bine și câștigând concursul.

Povești de familie, sezon 2, episodul 17. Geanina a căzut „pradă” capcanelor internetului. Cum a fost păcălită în mediul... Povești de familie, sezon 2, episodul 19. Unde duc comparațiile părinților între copii și care e soluția pentru împăcări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x