Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 33. Alis se îndrăgostește de Dorian și amenință că se sinucide. Ce descoperire face apoi

În episodul 33 din serialul Povești de familie descoperim povestea tinerei Alis, care se îndrăgostește de un băiat pe nume Dorian și care o face să se transforme complet. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul din 13 aprilie 2022.

colaj foto cu alis, protagonista episodului 33 din povești de familie Galerie
Alis este protagonista episodului 33 din serialul Povești de familie, de la Antena 1 | Antena 1

Alis se îndrăgostește de Dorian și decide să fugă de acasă, ca să stea doar cu el. Când mama încearcă s-o aducă acasă, fata încearcă să se sinucidă. Totuși, ceva neașteptat se întâmplă și fata vede cine este Dorina, cu adevărat. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul 33 difuzat în data de 13 aprilie 2022 al serialului Povești de familie.

Ce s-a întâmplat în episodul 33 din 13 aprilie 2022 al serialului Povești de familie, de la Antena 1

Într-una dintre zile, la insistențele Ralucăi, o colegă de școală, Alis lipsește de la orele de la școală, ca să scape de un test. În timp ce se plimbau prin parc, un hoț a încercat să fure unul dintre ghiozdane, dar un tânăr a apărut imediat și le-a ajutat să scape de situația neplăcută. Astfel, Alis l-a cunoscut pe Dorian, un tânăr „certat” cu școala, care stă singur într-un apartament.

Cei doi încep să discute pe Facebook și apoi ies la întâlnire. Tânărul o impresionează pe fată cu atitudinea lui om independent.

Citește și: Povești de familie, sezon 2, episodul 32. Tudor face un gest neașteptat, de dragul prietenului său. Ce secret alege să ascundă

Încântată de el, fata încearcă să povestească mamei despre iubitul său, dar fiindcă e uneori ocupată cu serviciul, aceasta află abia când sentimentele fetei devin puternice pentru Dorian. Totuși, Alis nu oferă prea multe detalii despre partenerul ei de cuplu.

Într-o zi, când a vrut să discute cu fiica ei, femeia a descoperit un bilet în camera ei, prin care anunța că a fugit de acasă. Îngrijorată, femeia merge la poliție ca să ceară ajutor, apoi merge la școală, ca să afle mai multe detalii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Raluca o întâlnește accidental pe Alis pe stradă și așa află că tânăra s-a mutat cu Dorian și să este fericită. După un timp, ea revine acasă, dar mama o găsește într-o dimineață căzută pe podea, fără să fie conștientă.

Speriată, femeia a chemat ambulanța și adolescenta a ajuns la spital. Când își revine, fata cere să meargă la Dorian acasă.

„Nu poți să crezi că el te iubește mai mult decât mine”, a spus mama îndurerată.

„Tu mereu zici că ești ocupată. Când ai tu timp să fii alături de mine?!”, a zis fata supărată.

Citește și: Povești de familie - sezonul 2, episodul 31, 11 aprilie 2022. O adolescentă care suferă vrea să facă rău. Unde poate duce ura

Mama fetei decide să meargă la un psiholog ca să ceară ajutor. Găsind un cuțit în camera adolescentei, femeia înțelege că Alis a încercat, de fapt, să își ia viața. Când revine acasă, Alis devine iar agresivă, dar acceptă totuși să meargă la psiholog. Profitând de o clipă de neatenție a mamei sale, tânăra deschide ușa mașinii și fuge, ca să îl întâlnească pe Dorian.

Doar că lucrurile nu se întâmplă așa cum ea credea. Îl găsește pe iubitul său cu Raluca, cea mai bună prietenă a sa. Înțelegând că a fost mințită, Alis se întoarce acasă și spune tot mamei sale, care o primește cu brațele deschise.

Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1, dar nu uita că pe AntenaPlay poți vedea orice producție, oricând dorești.

Povești de familie, sezon 2, episodul 32. Tudor face un gest neașteptat, de dragul prietenului său. Ce secret alege să a... Povești de familie - sezonul 2, episodul 34, 14 aprilie 2022. Un compromis salvează o viață dar distruge alta. Ce s-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x