Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 32. Tudor face un gest neașteptat, de dragul prietenului său. Ce secret alege să ascundă

În episodul 32 din serialul Povești de familie descoperim povestea lui Tudor, un tânăr care face un gest neașteptat de dragul prietenului său, Silviu. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul din 12 aprilie 2022.

colaj foto cu tudor, personajul din episodul 32 al serialului povesti de familie Galerie
În episodul 32 difuzat în data de 12 aprilie 2022 aflăm povestea lui Tudor, un tânăr care face ceva complet neașteptat pentru binele prietenului său | Antena 1

Se spune că prietenii sunt rudele pe care le putem alege și asta demonstrează și povestea unui tânăr pe nume Tudor, care, de dragul prietenului său, Silviu, recurge la un gest neașteptat. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul 32 difuzat în data de 12 aprilie 2022 al serialului Povești de familie.

Ce s-a întâmplat în episodul 32 din 12 aprilie 2022 al serialului Povești de familie, de la Antena 1

Tudor a mers într-un club împreună cu prietenul său, Silviu. Acesta din urmă s-a distrat de minune alături de două tinere, pe nume Cristina și Carmen. A doua zi, când și-a revenit după prea multe pahare consumate, acesta a fost sunat de tânăra din urmă, semn că băiatul a impresionat-o. Silviu, în schimb, nu i-a acceptat cererea de prietenie a fetei, din respect pentru prietenul său.

Citește și: Povești de familie - sezonul 2, episodul 31, 11 aprilie 2022. O adolescentă care suferă vrea să facă rău. Unde poate duce ura

Ulterior, băieții au ieșit în oraș cu cele două tinere și s-au distrat de minune. Și fiindcă a încercat să îl cucerească pe Tudor în club și nu a reușit, Cristina a încercat să profite de momentele de la film și din parc pentru a-i capta atenția. Totuși, de fiecare dată, Tudor a părut că nu este impresionat și că nu dorește să interacționeze mai mult decât formal cu fata.

Într-una dintre zile, Cristina a venit neanunțată acasă la Tudor și, profitând că tatăl acestuia a plecat cu treabă, a mers în camera băiatului și a pozat diferite fotografii în care apare Tudor alături de prietenul său, Silviu. Când a venit acasă, băiatul a găsit-o în patul său pe Cristina. Fata a încercat să îl cucerească, dar a fost refuzată și a fost nevoită să plece. Totuși, i-a trimis verișoarei sale, Carmen, pozele cu cei doi băieți și a încercat să îi sugereze că poate tânărul ascunde ceva, fiindcă altfel nu ar fi refuzat-o.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Simte că mă bag între voi și nu am chef de probleme”, i-a zis Tudor lui Silviu, refuzând să iasă cu el și cu iubita lui, Carmen.

Citește și: Povești de familie, sezon 2, episodul 30. Depresia postpartum poate duce la familii destrămate, fără un sprijin emoțional adecvat

Tânăra devine tot mai nervoasă și îl critică pe Silviu pentru faptul că încearcă mereu să se vadă cu amicul său, Tudor. Carmen îi spune iubitului său că îl bănuiește pe Tudor că este gay și, ulterior Silviu îl confruntă pe amicul său. Inițial, băiatul neagă, dar apoi încearcă să discute cu Silviu despre ceea ce îl frământă, dar nu are sorți de izbândă. Carmen, în schimb, nu are de gând să se lase și îi promite verișoarei sale că îi va lua băiatului telefonul, ca să îi afle secretele.

Când au umblat în telefonul băiatului, cele două verișoare au avut parte de o surpriză de proporții. A doua zi, Carmen merge acasă la Tudor ca să îi înapoieze telefonul. A fost momentul în care Carmen și-a dat seama că Tudor o place, de fapt, pe ea, dar a preferat să ascundă sentimentele, ca să nu își rănească prietenul, care iubea aceeași fată. Când a realizat că l-a acuzat pe nedrept pe Tudor de altă orientare sexuală, acesteia i-a părut rău și a înțeles ce bun prieten era băiatul, de fapt.

Ulterior, Silviu și Carmen au mers acasă la Tudor ca să lămurească situația și ca să își ceară scuze pentru modul în care l-au tratat. A fost momentul în care fata a recunoscut că pe el îl place, de fapt. Cei doi au decis să formeze un cuplu, totul la încurajarea lui Silviu, care a înțeles ce bun prieten are alături de el.

Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1, dar nu uita că pe AntenaPlay poți vedea orice producție, oricând dorești.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 31, 11 aprilie 2022. O adolescentă care suferă vrea să facă rău. Unde poate duc... Povești de familie, sezon 2, episodul 33. Alis se îndrăgostește de Dorian și amenință că se sinucide. Ce descoperire fac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x