Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 37, 19 aprilie 2022. Strada este cea mai dură lecție pentru minore. Care sunt riscurile

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 19 aprilie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Grupările interlope și pericolul pe care îl reprezintă pentru minore | Antena 1

Episodul de astăzi vine cu o lecție dură, care, din păcate reprezintă o problemă a societății în ziua de azi și cu care autoritățile se luptă constant.

Este vorba de traficul de carne vie, tinere minore provenite din diverse familii care sunt răpite, torturate și supuse diverselor acțiuni și traumele lor.

Povești de familie,sezon 2,episod 37. Strada este periculoasă

Este povestea a câtorva fete care provin din medii defavorizate și care ajung pe străzi, unde curăță parbrize, fură și sunt supuse mai multor riscuri.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 36, 18 aprilie 2022. Cum banii pot fi o sursă de intrigi și conflicte de familie

Ulterior patru dintre ele sunt răpite și torturate iar poliția reușește să le elibereze și încearcă să afle detalii despre ceea ce s-a întâmplat cât timp au fost prizoniere.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 34, 14 aprilie 2022. Un compromis salvează o viață dar distruge alta. Ce s-a întâmplat

Într-un final, anumite puncte din poveste nu se leagă și una dintre fete pare să fi făcut pact cu cel care le-a răpit și a torturat una dintre celelalte fete răpite.

Poliția încearcă să afle adevărul pentru a le putea ajuta pe toate, însă drumul este greu pentru că este multă minciună la mijloc.

Episodul de azi atrage atenția asupra pericolelor la care sunt expuse fetele care provin din familii dezbinate și care reprezintă cele mai uțoare victime pentru grupările interlope în căutare de trafic de carne vie și multe alte ilegalități.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 36, 18 aprilie 2022. Cum banii pot fi o sursă de intrigi și conflicte de famili... Povești de familie - sezonul 2, episodul 38. Culoarea pielii, motiv de rușine și de suferință. Vezi ce situații se pot n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x