Căutare Live

Povești de familie - sezonul 2, episodul 45. Miriam pică în plasa alcoolului și viața ei ia o turnură gravă. Vezi ce a pățit

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 29 aprilie 2022.

Povesti de familie vine cu o lecșie despre alcool și consecințele acestuia

Antena 1

Episodul de azi aduce povestea unei adolescente care simte că părinților ei nu le pasă deloc de ea și că este ultima pe lista lor de priorități.

Povești de familie - sezonul 2. Miriam este internată într-un centru de tratare a dependențelor

Așadar, se apucă să bea și ajunge să meargă beată la ore. Ulterior, tatăl său îi interzice să mai bea și să umble cu o prietenă pe care o consideră influență negativă.

În cele din urmă, ajunge la spital în comă alcoolică și este internată într-un centru de tratare a dependențelor.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 44. Pericolele ascunse în spatele unei vieți cu accent pe lucruri materiale

Aici întâlnește un băiat care se trata de dependența pentru jocurile de noroc și ajunge să-i fure ceasul terapeutei sale pentru a -l ajuta pe acesta să facă rost de bani.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 43. Cum o greșeală din trecut distruge o familie și nu numai. Ce s-a întâmplat

Ulterior, terapeuta vorbește cu părinții ei și le explică faptul că fata are nevoie de sprijinul lor și, în final, Miriam ăși revine și înțelege ce greșeli a făcut.

Fata își recapătă încrederea în viață, în părinți și în prieteni și începe să vadă lucrurile într-o lumină pozitivă.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 44. Pericolele ascunse în spatele unei vieți cu accent pe lucruri materiale...
Ultimele știri
x