Antena Căutare

Povești de familie - sezonul 2, episodul 43. Cum o greșeală din trecut distruge o familie și nu numai. Ce s-a întâmplat

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 27 aprilie 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine azi cu o lecție despre rectificarea greșelilor din trecut și despre iertare | Antena 1

Episodul de azi vine cu o lecție despre greșeli ale trecutului și despre un om care și-a distrus viața și familia din cauza unei relații extraconjugale.

Ulterior, acesta și-a părăsit familia, dar și amanta și a căzut în patima alcoolului. În încercarea de a-l ajuta, fiica lui este pe punctul de a fi violată de colegul lui de apartament, în timp ce el era foarte beat. Ulterior, acesta s-a înscris la un centru de dezalcoolizare.

Povești de familie, sezon 2, episod 43. "Când trăiești în întuneric e greu să vezi suferința oamenilor din jur"

Este povestea de viață a lui Codrin, care timp de șapte ani a dus o viață dublă. Când cealaltă femeie din viața lui a rămas însărcinată, acesta nu a mai fost capabil să managerieze situația iar familia sa a aflat totul.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 42. Cum poate fi privit cancerul astfel încât să nu pară atât de grav la o vârstă tânără

Într-o criză de depresie, fiul său s-a sinucis, lăsând familia cu o mare durere. Ulterior, acesta a fost dat afară din casă, de la locul de muncă și a căzut în patima alcoolului.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 41. Care este lecția despre o a doua șansă când nu o primești nici măcar pe prima

Fiica lui a fost singura care nu l-a lăsat și a încercat să-l salveze. Momentul în care bărbatul a realizat gravitatea situației a fost când fiica sa era pe punctul de a fi violată de prietenul său, alcoolic și el.

Atunci, bărbatul și-a salvat copila, s-a înscris la un centru de dezalcoolizare și a încercat să-și reia viața și să-și repare greșelile trecutului.

Povești de familie - sezonul 2, episodul 42. Cum poate fi privit cancerul astfel încât să nu pară atât de grav la o vâr... Povești de familie - sezonul 2, episodul 44. Pericolele ascunse în spatele unei vieți cu accent pe lucruri materiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x