Căutare Live

Povești de familie - sezonul 2, episodul 46. De ce violența asupra bărbaților, în cuplu, este încă un subiect tabu

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 2 mai 2022.

Episodul de azi al Povești de familie abordează o temă despre care se vorbește mai puțin

Antena 1

Episodul de azi vine cu o poveste ușor atipică, violența în cuplu, doar că cel agresat este soțul.

Este povestea lui Silviu, care a ajuns la psiholog din cauza faptului că partenera lui de viață era foarte violentă și îl manipula.

Povești de familie, sezon 2. Violența în cuplu este manifestată cu preponderență asupra femeilor, însă 20 de procente din cazuri reprezintă violența asupra bărbaților

Silviu își iubește foarte mult partenera de viață și îi este greu să-i refuze ceva. Aceasta este foarte violentă și l-a mințit că toți fosții ei iubiți au bătut-o și i-au creat o traumă.

Acesta este foarte sensibil la comportamentul ei și accepta ănclusiv să fie agresat fizic fără să depună plângere contra ei.

Mai mult decât atât, nici nu are puterea de a o părăsi.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 45, 29 aprilie 2022. Miriam a ajuns în comă la spital

Acesta vorbește cu psihologul și-i cere sfatul când vrea să iasă la o cafea cu Darius, fostul iubit al partenerei sale. După cafea, Silviu află tot adevărul, cum că și Darius a fost pus tot în aceeași situație de violență fizică și nici el nu a depus plângere pentru că o iubea.

Citește și:Povești de familie - sezonul 2, episodul 44. Pericolele ascunse în spatele unei vieți cu accent pe lucruri materiale

În final, după o altă ceartă, băiatul decide să o părăsească și în sfârșit se liniștește.

Ultimele știri
x