Antena Căutare

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Ce au fost finaliștii nevoiți să îndure după ploaie rece și un val de caniculă

În Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024, cele trei cupluri au fost nevoite să îndure un val puternic de caniculă, o ploaie rece de primăvară și un ger năprasnic chiar la ultima probă din competiție. Când credeau că nimic nu îi mai poate surprinde, au fost stropiți cu un ingredient neașteptat.

Finaliștii de la Power Couple România acoperiți cu miere Galerie
În Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024, cele trei cupluri au fost nevoite să îndure un val puternic de caniculă, o ploaie rece de primăvară și un ger năprasnic chiar la ultima probă din competiție | Antena 1

Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024 a venit cu o mulțime de surprize pentru telespectatori, dar și pentru cuplurile finaliste. Anamaria și Tudor Ionescu, Sorin Gonțea și Daiana Anghel, Oana Matache și Radu Siffredi sunt echipele care vor trece prin situații neașteptate.

Ultima probă din concurs i-a pus în dificultate pe îndrăgostiți. Aceștia au primit sarcina de a ține o geantă cu bani în timp ce „trec anii” peste ei. Pentru început, cuplurile au avut de îndurat ploaia rece și torențială de primăvară, iar mai apoi un val puternic de caniculă și un ger năprasnic.

Finaliștii și-au putut testa rezistența în ediția 18 din Power Couple România de pe 13 martie 2024. Când erau de părere că nimic nu-i mai poate lua prin surprindere în finală, concurenții au fost stropiți cu un ingredient neașteptat.

Citește și: Power Couple România, 11 martie 2024. Daiana Anghel și Sorin Gonțea, momente tensionate la probă. De ce a intervenit Dani Oțil

Cuplurile ar fi putut ceda oricând din cauza „condițiilor meteorologie” la care au fost supuși pe platoul de filmare, însă nu s-au gândit nicio secundă să renunțe la misiune. Nici măcar atunci când ceva alunecos a început să cadă pe ei.

Cu ce au fost stropiți finaliștii în timpul probei din Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Anamaria și Tudor Ionescu, Radu Siffredi și Oana Matache au fost uluiți atunci când o cantitate mare de miere a început să le atingă pielea, chiar în ultima probă din Finala Power Couple România.

„Ce e scârboșenia asta?”, a fost replica dată de solistul de la Fly Project.

Sorin Gonțea și-a dat seama imediat că au fost stropiți cu un ingredient delicios, după ce l-a gustat: „Îmi place mie, dar nu mai știu ce sirop e. Ce bun e!”.

„E sirop de agave!”, a spus Oana Matache.

Radu Siffredi a profitat din plin de faptul că iubita lui este acoperită cu miere, fapt pentru care nu a ezitat să o sărute pasional în fața camerelor de filmat.

„A fost cel mai delicios lucru din tot sezonul Power Couple România! Avea gust de vată de zahăr”, a mai adăugat concurenta.

Dani Oțil a ținut să-i liniștească pe finaliști în privința ingredientului neașteptat cu care au fost stropiți. Prezentatorul TV a anunțat că este vorba despre miere: „Pentru că da, vara ne apucă dulcegăriile”.

„Sper că nu a intrat vreo albină pe aici!”, a glumit Sorin Gonțea.

„Deci mi-a intrat în ochi. Mă ustură ochii de crăp!”, i-a zis Daiana Anghel.

Citește și: Power Couple România, 11 martie 2024. Au ieșit scântei între Cristi Iacob și Radu Siffredi. Ce discuție aprinsă au avut cei doi

Pentru a scăpa de usturimea ochilor, Oana Matache i-a cerut partenerului ei să o lingă pe față pentru a da jos mierea.

„Ca la pisici!”, a fost replica pe care a folosit-o Radu Siffredi, după cererea iubitei sale.

Finala Power Couple România poate fi vizionată pe Antena 1 și AntenaPLAY. Urmărește ediția integrală AICI.

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Dani Oțil a anunțat ultima probă din concurs. Ce trebuie să facă finaliștii... Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Momentul în care finaliștii au început să cedeze. Ce s-a întâmplat cu Oana ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x