Antena Căutare

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Momentul în care finaliștii au început să cedeze. Ce s-a întâmplat cu Oana Matache

Camerele de filmat au surprins momentul în care finaliștii au început să cedeze în Finala Power Couple România, de pe 13 martie 2024. Oana Matache a fost filmată la limita puterilor, în brațele lui Radu Siffredi.

Colaj cu finaliștii de la Power Couple România în ipostaze dificile Galerie
Camerele de filmat au surprins momentul în care finaliștii au început să cedeze în Finala Power Couple România, de pe 13 martie 2024 | Antena 1

Finala Power Couple România de pe 13 martie 2024 a debutat în forță pentru cele trei cupluri finaliste. Pentru că Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați în semifinala competiției, echipele care au rămas în lupta pentru Marele Premiu sunt: Anamaria și Tudor Ionescu, Sorin Gonțea și Daiana Anghel, Oana Matache și Radu Siffredi.

Ultima probă din emisiunea le-a testat rezistența concurenților, dar și limitele fizice. Aceștia au fost puși să țină o geantă cu bani, fără să o mute dintr-o mână în alta, în timp ce fac față unor fenomene extreme.

Îndrăgostiții au trecut printr-o ploaie rece de primăvară, printr-un frig aprig de iarnă și un val de căldură insuportabil pentru a ajunge cât mai aproape de miza uriașă a jocului. Cuplul care rezistă cel mai mult poate pleca acasă cu banii.

Citește și: CRBL și soția lui, Elena de la Power Couple România – La bine şi la greu, dezvăluiri din viața de familie: „Eu sunt cu regulile”

Echipele au dat dovadă de ambiție, curaj și perseverență. Deși au demonstrat că sunt foarte puternice, momentele tensionate nu au întârziat să apară. După 30 de minute din probă, concurenților le-a fost tot mai greu să reziste.

Finaliștii, la un pas să cedeze în ultima probă din Finala de la Power Couple România de pe 13 martie 2024

Finaliștii trebuie să treacă de prima etapă a provocării pentru a obține un bonus de care se vor bucura doar dacă vor câștiga Finala Power Couple România. Până la a pune mâna pe miza uriașă a jocului, îndrăgostiții trebuie să treacă peste provocarea dificilă.

În timpul probei, Anamaria și Tudor Ionescu și-au șoptit faptul că le-au amorțit picioarele sau degetele de la mână. De asemenea, Oana Matache a ajuns la limita puterilor, în timp ce îl ținea pe Radu Siffredi în brațe.

„Ne-a rupt capul! Îl simțeai până în măsele!”, a spus solistul de la Fly Project despre frigul năprasnic.

„Nu te gândi la durere, e ok! E doar o mână, doar o amorțeală. Uităm de mâna aia!”, a încercat Oana Matache să își încurajeze iubitul înainte de a ceda.

„Pot, pot! Nu mă las! Mă foloseam de tot disconfortul ăla și îl transformam în nervi. Și în putere cu care să duc proba la capăt”, i-a spus concurenta lui Radu Siffredi.

Citește și: Power Couple România, 12 martie 2024. Gestul Elizei Natanticu care l-a adus pe Dani Oțil la un pas de a opri proba. Ce a făcut

„Poți! Ești cea mai tare!”, a susținut-o partenerul său.

„Cald, rece, cald, rece. Te făcea puțin la psihic treaba asta!”, au continuat Anamaria și Tudor Ionescu.

Deși părea că este de neclintit, Sorin Gonțea a început să dea semne de slăbiciune în timpul probei. Misiunea grea i-a îngenunchiat pe concurenți.

„Deja e belită treaba!”, i-a zis chef-ul soției sale în timp ce Dani Oțil îi punea mai multă greutate în geanta cu bani. Daiana Anghel a susținut ferm replica partenerului său.

Finala Power Couple România poate fi vizionată pe Antena 1 și AntenaPLAY. Urmărește ediția integrală AICI.

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Ce au fost finaliștii nevoiți să îndure după ploaie rece și un val de canic... Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Oana Matache, la un pas să se prăbușească în brațele lui Radu Siffredi. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x