Antena Căutare

Prima reacție a lui Radu Siffredi după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România. Ce le-a transmis tânărul

Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a transmis un mesaj neașteptat în mediul online după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România. Tânărul și partenera lui au fost la un pas de Marele Premiu în Finală.

Colaj cu Radu Sifffredi și Oana Matache alături de Daiana Anghel și Sorin Gonțea în Finala Power Couple România Galerie
Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a transmis un mesaj neașteptat în mediul online după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România | Antena 1

Radu Siffredi și Oana Matache se numără printre cuplurile care au avut ocazia să participe la Power Couple România. Aceștia au cucerit publicul cu relația lor atipică și ambiția de a ajunge cât mai departe în competiție.

Cei doi au reușit să își depășească limitele fizice și psihice, mergând până la capătul puterilor la unele probe. Efortul lor i-a adus până în semifinala concursului, iar mai apoi în Marea Finală unde s-au luptat cu alte două echipe puternice: Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Anamaria și Tudor Ionescu.

Pentru că și-au dorit foarte mult să obțină titlul de câștigători și trofeul Power Couple România, Radu Siffredi și Oana Matache au rezistat eroic în ultima misiune din concurs. Echipele finaliste au fost nevoite să țină în poziții incomode o geantă grea cu bani, trecând prin situații neașteptate.

Cuplurile au făcut față ploilor reci, tunului de caniculă și gerului năprasnic de pe platoul de filmare. Mai mult, aceștia au avut o reacție uluitoare atunci când au fost stropiți din cap până în picioare cu miere.

Citește și: Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat primul sezon Power Couple România: „Trofeul reprezintă forța și echilibrul nostru”

Anamaria și Tudor Ionescu au fost primii care au renunțat la gândul că pot ieși victorioși. Solistul de la Fly Project și soția lui au lăsat gențile cu bani pe podea. Aceștia au fost copleșiți de durere după aproximativ o oră de stat în picioare și de suportat greutatea bagajului.

A doua echipă care a cedat în Finala Power Couple România a fost formată din Oana Matache și Radu Siffredi. Concurenta a intrat într-o stare de panică ce a costat-o miza uriașă a jocului. Deși a făcut tot posibilul pentru a rezista, durerea și-a spus cuvântul.

În final, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost desemnați câștigătorii reality show-ului în ediția de pe 13 martie 2024. Chef-ul și partenera lui au „supraviețuit” condițiilor grele timp de 97 de minute, fapt care le-a adus victoria.

Ce mesaj a transmis Radu Siffredi după ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România

De-a lungul competiției, Radu Siffredi și Oana Matache au legat relații frumoase de prietenie cu unii concurenți, iar printre aceștia se numără Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Astfel, tânărului i-a părut tău că a pierdut trofeul la „mustață”, dar s-a bucurat și pentru câștigul colegilor săi.

„Felicitări! Sunteți un Power Couple și un cuplu de învingători. Am găsit în voi competiție, prietenie, iubire și familie. Pentru asta o să aveți respectul meu pe viață. Vă pup și vă iubesc câștigătorilor!”, a transmis iubitul Oanei Matache pe contul de Instagram.

De asemenea, Radu Siffredi a decis să își exprime sentimentele pentru iubita lui în fața oamenilor din mediul online, după Finala de la Power Couple România.

Citește și: Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Oana Matache, la un pas să se prăbușească în brațele lui Radu Siffredi. Ce a urmat

„Orice s-ar întâmpla între noi o să te iubesc toată viața pentru momentele astea împreună. Ești cel mai bun prieten al meu. Te iubesc foarte mult!”, i-a scris concurentul.

Ce mesaje au transmis Ana și Tudor Ionescu după ce au pierdut finala Power Couple România. Ce au recunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x