Antena Căutare

Power Couple România, 27 februarie 2024. Reacția Oanei Matache când și-a auzit iubitul făcând complimente altei femei. Ce i-a zis

Oana Matache a avut o reacție neașteptată atunci când și-a auzit iubitul făcând complimente altei femeie în ediția 11 din Power Couple România, de pe 27 februarie 2024. Camerele de filmat au surprins întregul moment.

Colaj cu Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple România Galerie
Un lucru este cert, iubitul Oanei Matache s-a distrat de minune în timp ce partenera lui trebuia să îndeplinească o provocare dificilă | Antena 1

Ediția 11 din Power Couple România de pe 27 februarie 2024 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o reacție uluitoare din partea Oanei Matache la proba „Te omor cu mâna mea”.

Concurenta nu s-a mai putut abține și a început să strige la iubitul ei când l-a auzit că face complimente altei femei. În timpul probei, tânăra și-a pierdut concentrarea din cauza discuției dintre partenerul său și cea cu care se afla în pat.

Lui Radu Siffredi i-a fost foarte greu să intre în pielea personajului și să o facă geloasă pe Oana Matache. Tânărul a izbucnit în hohote râs de câteva ori, chiar dacă lângă el se afla o blondă provocatoare.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Radu Siffredi, reacție necontrolată când a văzut-o pe Oana Matache. Ce a putut să facă

De asemenea, concurentul nu a ezitat să facă gesturi tandre față de femeia „misterioasă”. Camerele de filmat l-au surprins în timp ce îi atingea brațul acesteia și îi dezvăluit că este foarte drăguță.

„Nu știu cum să vorbesc despre ea. E o femeie foarte frumoasă, arată impecabil. Felicitări pentru corp”, a mărturisit Radu Siffredi.

Un lucru este cert, iubitul Oanei Matache s-a distrat de minune în timp ce partenera lui trebuia să îndeplinească o provocare dificilă.

Ce a făcut Oana Matache când l-a auzit pe iubitul ei râzând cu o altă femeie în ediția 11 din Power Couple România, de pe 27 februarie 2024

Întrebată de Dani Oțil dacă este curioasă să afle unde este iubitul ei, Oana Matache a răspuns că l-a auzit râzând după perete. Mai mult, aceasta și-a stăpânit cu greu instinctele și a strigat la Radu Siffredi.

„Alo! Gălăgia!”, a spus ea din camera alăturată.

„Nu aș schimba-o pe Oana cu această doamnă, dar cred că în mintea Oanei s-ar putea întâmpla ceva foarte amuzant astăzi, având în vedere prima aparență a fetei ispită”, a evidențiat Radu Siffredi.

Complimentele pe care tânărul i le-a adresat femeii de lângă el au făcut-o pe Oana Matache să se schimbe la față. În cele din urmă, concurenta și-a dat seama că scena dintre cei doi nu este reală.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Oana Matache și Radu Siffredi de la Power Couple România. Cine este mai mare și cu cât

„Dacă ce se întâmpla între ei era real, nu aș fi reacționat. Părăseam scena pentru că este vorba de o alegere și consider că nu ar fi trebuit să lupt cu alegerea cuiva”, a mărturisit iubita lui Radu Siffredi.

Chiar dacă a fost informată de Dani Oțil că telenovela se va încheia cu un sărut între protagoniști, Oana Matache a fost sigură pe faptul că partenerul său nu va face acest pas: „Nu o să se pupe nimeni în filmul ăsta, îți zic de acum!”.

„Nu suntem la Insula Iubirii!”, a mai adăugat concurenta.

Mai mult, tânăra a evidențiat faptul că Radu Siffredi are studii în actorie, însă nu își joacă bine rolul. În urma acestei replici, prezentatorul TV i-a cerut concurentului să fie mai convingător.

„Joacă mai bine, cică ești actor, dar ești slab. Nu vreau eu să pun paie pe foc!”, a fost replica data de Dani Oțil.

„O să râd de tine toată viața și o să vadă toți prietenii tăi ce faci tu acolo! Eu m-am amuzat și m-am simțit foarte jenată de jena lui Radu”, a mai zis Oana Matache.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 27 februarie 2024. Daiana Anghel a rămas în sutien pentru o probă. Ce se ascunde sub hainele ei, d... Power Couple România, 27 februarie 2024. Prin ce momente dificile a trecut Anamaria Ionescu la o probă. Ce fobie are con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x