Warm-Up, episodul 2. Sorin Pârcălab, în dialog cu Nae Nicolae: Despre lubrifiere și beneficiile sale

În această toamnă, Antena 1 îţi aduce primul show televizat de stand-up comedy: Stand-Up Revolution, jurizat de greii comediei româneşti - Teo, Vio, Costel şi Dan Badea. Misiunea lor este să găsească următoarea senzaţie în domeniu, un om capabil să ridice publicul în picioare la Sala Palatului.

Sorin Pârcălab și Nae Nicolae, la Warm up

Foto Captură Video

Începând de vineri, 18 iunie, pe Antena 1, un alt cunoscut al scenei de stand-up din România - Sorin Pîrcălab - asigură încălzirea pentru Stand-Up Revolution cu mini show-ul Warm UP, în care aduce alţi cunoscuţi ai comediei din România. Temele de discuţie sunt legate de noile marcaje de pe pachetele Durex, dar şi subiecte precum dragostea, diferenţe dintre femei şi bărbaţi sau superstiţiile românilor.

La Warm-UP, publicul îi va mai vedea pe Alex Mocanu, Nae Nicolae, Cristian Manolescu, Doru Ivanov, Alexandru Gheţan, Bogdan Zloteanu, Andrei Garici, Virgil Ciulin, Vlad Bieltz și Andrei Ungureanu.

Primele difuzări ale show-ului vor fi pe Antena 1, vineri 18 iunie (0:00) si duminică 20 iunie, de la 23:30.

Cele 10 pastile vor fi disponibile şi online, pe a1.ro şi pe cel mai urmărit canal din media românească de pe Youtube, iUmor.

Comedianții deja cunoscuți au fost provocați de Durex să aibă în focus trei mari criterii: Diametru, Lubrifiere, Grosime.

Sorin Pârcălab și Nae Nicolae – despre lubrifiere și beneficiile sale

În acest nou episod, Sorin Pârcălab l-a avut ca invitat special pe Nae Nicolae, cu care a discutat într-un mod caracteristic lor despre lubrifiere și beneficiile sale.

„Astăzi îl avem invitat pe Nae Nicolae, pe numele lui - Nănăiță. Vorbim despre lubrifiere. Te știu dat cu toate alifiile. Lubrifierea asta reduce forța de frecare. Ce fel de frecări mai ai tu în viață care să permită lubrifierea? Când te trezești tu dimineața, nu simți că ai o frecare așa mare cu viața?”, îl întreabă Sorin Pârcălab pe Nae, care i-a dat un răspuns la care nu se aștepta deloc: „Ba da, am frecări de nervi. S-a mai văzut și prin alte emisiuni.”

Citește și: Warm-Up, episodul 1. Sorin Pârcălab în dialog cu Bogdan Zloteanu: Cum iubesc femeile și cum iubesc bărbații

Sorin a ținut să afle o informație intimă: „Cum lubrifiezi?”, îl întreabă Sorin pe Nae, în contextul subiectului emisiunii iUmor, unde a apărut puțin nervos. „Aici e problemă, că m-au luat direct nelubrifiat”, spune Nae, după care cei doi au râs.

„Dar de lubrifiat ziua, mai ungi?”, îl întreabă Sorin.

„Alcool, nu. Dar dacă nu sunt lubrifiat înauntru, încep să am nervi”, spune invitatul.

Citește și
banel nicolita
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea după ce sportivul s-a refugiat în SUA. Ce primesc cele două fete de la el
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
claudia-radu-colaj-chefi-lc-cutite
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după o perioadă de sport și dietă. Tânăra a trecut printr-o transformare fizică
Mai multe articole

Întrebat de Sorin de unde crede el că provine cuvântul lubrifiere și ce înseamnă, Nae are un răspuns uimitor. „Însemmnă senzual. Latinii erau un popor foarte senzual și ei se lubrifiau unii de alții”, îi răspunde el.

„Știi unde nu ajută lubrifierea? Trebuie să pui frână la emisiune și ai ulei. Ne-am lubrifiat destul”, au încheiat aceștia.

Durex - “Găsește ce ți se potrivește”

Durex susține găsirea prezervativul potrivit în functie de 3 criterii și invită cumpărătorii să exploreze toată gama, sloganul fiind “Găsește ce ți se potrivește”.

La 25+ ani, într-o relație sau necăsătorit, ești în stadiul vieții în care te simți destul de încrezător în propria piele. Ai petrecut timp pentru a-ți da seama cine ești și ce îți place - de la mâncare, la haine, la hobby-uri și prin urmare, eștimai priceput în alegerile pe care le faci. Totuși, nu cumperi prezervative în același mod. Petreci foarte puțin timp pentru căutarea alternativelor, preferând să rămâi la o alegere de bază.

Atunci cand totusi incerci mai multe preservative, realizezi că povestea cu “Toate prezervativele sunt la fel” e istorie. Vei afla că există prezervative pentru toate situațiile, plăcerile, gusturile și chiar mărimile, din spusele profesioniștilor.

Dacă nu le-ai descoperit până acum, poate fi pentru că e posibil să nu fi căutat unde trebuia. Foarte puțini știu că prezervativele nu sunt doar o soluție de siguranță pentru a împiedica răspândirea bolilor cu transmitere sexuală sau pentru prevenirea unei sarcini nedorite.

Există prezervative special create pentru a îmbunătăți experiența sexuală. Pentru toți cei care se întreabă despre ce este vorba, Durex vine în ajutorul consumatorului prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, ce îl vor ajuta pe consumator să își aleagă cu mai multă ușurință prezervativul potrivit.

În 2021, Durex are parte de un packaging redesign și vine în ajutorul cumparătorilor prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, care arată diametrul, grosimea și gradul de lubriefere al prezervativelor din pachetul ales (DIAMETRU, LUBRIFIERE, GROSIME).

Ultimele știri