Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Cum controlează nobilimea neagră, sau Illuminati, societatea actuală: „Cultul lor era de sorginte satanista, evidentiat prin practici avansate de magie neagra”

Illuminati reprezintă unul dintre cele mai mari repere ale teoriei conspirației. Este un grup enigmatic despre care adepții conspirației cred că s-ar afla în spatele tuturor lucrurilor care se petrec în lumea capitalistă, comunistă, sionistă, islamică sau catolică, în familia regală britanică, în cadrul președinției americane, în cadru UE sau ONU, al masoneriei, al cavalerilor templieri, chiar și în lumea extratereștrilor – toate acestea având legătură cu Illuminati, conducătorii secreți ai lumii.

Illuminati reprezintă unul dintre cele mai mari repere ale teoriei conspirației. Este un grup enigmatic despre care adepții conspirației cred că s-ar afla în spatele tuturor lucrurilor care se petrec în lumea capitalistă, comunistă, sionistă, islamică sau catolică, în familia regală britanică, în cadrul președinției americane, în cadru UE sau ONU, al masoneriei, al cavalerilor templieri, chiar și în lumea extratereștrilor – toate acestea având legătură cu Illuminati, conducătorii secreți ai lumii.

Illuminati au fost un grup fondat în Bavaria, Germania, la sfârșitul secolului XVIII de către un fost iezuit pe nume Adam Weishaupt, profesor de drept canonic la Universitatea Ingolstadt. Puternic stăpânit de ideile iluminismului, a decis formarea unui grup de colegi republicani adepți ai gândirii libere, să fie clandestini, deoarece în acele vremuri era periculos să ai asemenea idei.

Împreună cu baronul Adolph von Knigge și-a format mișcarea la 1 mai 1776, numind-o Perfectibilis. Mai târziu, adepții săi au fost numiți Illuminati. Uneori erau numiți Ordinul Illuminati, Ordinul Illuminati-lor sau Illuminati Bavarezi. Mulți atrași de această mișcare erau și fracmasonii, ce justifică legăturile bănuite între cele două mișcări. Membri trebuiau să depună jurământul de supunere față de superiori.

„Puterea" acestei lumi nu este aceea pentru care se bat în prezent Statele Unite, Rusia, Japonia, U.E. Toate aceste puteri economice și militare nu sunt decât niște piese de joc, mânuite din umbră de adevărații stăpâni ai planetei. De acolo, din anonimatul Întunericului, ei leagă și dezleagă mersul lucrurilor. Ei fac legi și revoluții, ei instaurează guverne, ei hotărăsc ce țări dispar pentru ca altele să le ia locul. Ei "fabrică" noi ideologii și chiar religii.

Se spune că ei au creat orânduirea capitalistă, tot ei au creat-o și pe cea comunistă. Au eliminat comunismul din istorie ca pe o măsea stricată atunci când au considerat că nu mai corespunde cu planurile lor. Ei făuresc tratatele militare și economice internaționale, ei schimbă regimuri politice și președinți de state, ca pe niște simple piese uzate ale unei mașini.

Pentru ei, Lojile Masonice de orice tip, N.A.T.O., Grupul Bilderberg, O.N.U., Comisia Trilaterală, defuncta U.R.S.S. și alte organizații pe care le-am văzut sau le vedem încă defilând pompoase la televizor, nu sunt altceva decât „terenul de lucru" al stăpânilor din umbră.

Citește și: Omul din spatele organizației secrete "Illuminati", inamicul periculos al societății. "Religia este o absurditate"

Despre identitățile și naționalitățile Illuminaților nu se cunosc decât foarte putine lucruri, dupa cum este usor de bănuit. În schimb planurile lor devin vizibile pe măsură ce "valul" de pe ochii celui care vrea să afle adevărul, este ridicat în egală măsură de setea cunoașterii și de dorința de a fi cu adevărat liber. Puterea lor este cu adevărat mare și temută de oricine ajunge să afle câte ceva despre ei. De-a lungul mileniilor, au desăvârșit arta conspirației până aproape de piscul perfecțiunii.

Nobilimea Neagră are Mafia la degetul mic

Autorii și cercetătorii în domeniul periculos al societăților secrete și al conspirațiilor globale, precum David Icke, Ryan Burke, Juri Lina, Morgan Gricar, A. Ralph Epperson, Jan Van Helsing, Fritz Springmeier, Serge Monaste sau Vernon Staufer sunt de părere că Illuminati dirijează întreaga activitate mondială prin intermediul așa-numitei Nobilimi sau Aristocrații Negre.

Însăși societățile secrete de rang secund precum Cavalerii Templieri, Iezuiții, Maltezii, Francmasoneria, Partidul Nazist și cel Comunist, Organizațiile Thule și Ordo Templis Orientalis, Grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala etc. ar fi conduse de membrii Nobilimii Negre. Chiar și în istoria oficială este binecunoscută perioada tristă din istoria Veneției și Genovei, perioadă în care Nobilimea Neagră și-a făcut apariția publică pentru prima oara în secolul al XII-lea, preluând monopolul afacerilor.

Oamenii i-au numit Nobilimea Neagră datorită cruzimii, lăcomiei și lipsei totale a oricărui atribut moral sau creștinesc. Printr-un șir nemăsurat de crime, violuri, răpiri, șantaje, terorism, jafuri și chiar magie neagră, au anihilat orice formă de opoziție pentru a-și atinge scopurile. Cu trecerea timpului au devenit incredibil de bogați, puternici și influenți.

Descendenții acestora ar deține și în prezent monopolurile asupra comerțului mondial și sunt adevărații stăpâni ai Mafiei italiene. Autorul Fritz Springmeier, în lucrarea "Bloodlines of the Illuminati", enumeră cele 13 familii care alcătuiesc forul conducător al Nobilimii Negre: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li (din China!), Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russel, van Duyn și casa Merovingiana. Cercetătorul John Coleman, care a studiat istoricul Nobilimii Negre, afirmă că rădăcinile lor pot fi urmărite dincolo de oligarhii medievali ai Veneției. Aceștia ar fi avut origine asiatică și s-ar fi căsătorit cu membri caselor regale europene, încă de acum peste 800 de ani.

Evenimentele s-ar fi întâmplat în urma unei mari victorii a unor triburi nomade de origine asiatică din zona Volgăi asupra invadatorilor arabi musulmani. Imediat dupa bătălie, viitorul împărat bizantin, Constantin al V-lea, s-a căsătorit cu o prințesă din acele triburi. Fiul lor a fost faimosul împărat Leo al IV-lea. Membri familiei de Medici precum și Papa Pius al XII-lea au făcut parte la rândul lor din Aristocrația Neagră.

Cultul lor era de sorginte satanist, evidențiat prin practici avansate de magie neagră. La o privire mai atentă, reiese că aceste metode de magie neagră sunt la originea tuturor tehnicilor de influențare și manipulare a maselor de oameni. Aceasta, în ciuda faptului că imensa mașinarie de propagandă oficială se ascunde sub motive așa-zis științifice, în care declară că Diavolul nu există, iar religiile nu sunt altceva decât o formă de misticism sub care se ascund oamenii săraci cu duhul. "Cel mai vechi truc al diavolului este acela de a spune că el nu există", spune o maxima a înțelepților creștini.

Aceeași mașinărie de propagandă cu orientare „științific-atee" a avut grijă să îndoctrineze societățile vestice încă din anii '50-'60, cu ideea că nu există forțe supranaturale și fenomene paranormale, iar magia nu ar fi altceva decât un derizoriu fenomen de circ și variete.

Ce vor de fapt Illuminati?

Majoritatea covârșitoare a cercetătorilor și autorilor din domeniul istoriei neoficiale și teoriilor conspiraționiste, cad de acord în privința faptului că Illuminati lucrează pentru îndeplinirea unei adevărate succesiuni de Noi Ordini Mondiale.

Noua Ordine Mondială este formată de fapt din mai multe etape de orânduiri sociale care își succed una altora până în momentul în care absolut toți oamenii vor fi controlați, însemnați și folosiți după bunul plac al celor care conduc lumea. Ultima formă a Noii Ordini Mondiale ar fi aceea în care Illuminati vor restrânge numărul oamenilor de pe planetă de la câteva miliarde la câteva milioane. În acest scop vor crea războaie, crize alimentare, noi boli și virusuri făra leac.

Toți cei care au studiat motivele și principiile stăpânilor lumii vizibile, cred că aceasta este direcția în care vor "evolua" lucrurile în viitorul apropiat. Cât de mult adevăr există în aceste presupuneri apocaliptice, nu poate certifica nimeni cu siguranță. Tot ce se poate spune este că situația mondială se va precipita dramatic în următorii 10-20 de ani.

Citește și: Top 4 familii ce conduc lumea din umbră! Fost președinte al Statelor Unite ale Americii mai influent decât masonii

Inițiații pe tărâmurile spiritului afirmă la rândul lor că Illuminati sunt doar o uriașă piatră de încercare peste care omenirea este nevoită să treacă în decursul evoluției sale de la o specie agresiv-egotic-materialistă spre o clasă superioară a desăvârșirii spirituale. Tot ei afirmă că Illuminati sunt de fapt fructul păcatelor noastre, deoarece dacă ar avea acces la bogație și putere absolută, peste 90% din oamenii din prezent ar acționa la fel ca actualii Illuminati.

Nu este vorba în ultimă instanță decât de o trăire inferioară izvorâtă din frică și mândrie care-i face pe oamenii de la toate nivelurile societății să-și controleze, abuzeze, folosească și mintă semenii aflați într-o stare de vulnerabilitate și inferioritate. Trăire care, din păcate, a devenit o trăsătură de caracter definitorie pentru specia umană din prezent.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro