Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

În 1987, Michael acorda un „INTERVIU PROFETIC” de o oră. La un moment dat, „REGELE” a vorbit despre dragostea lui pentru copii și animale, iar managerul l-a întrerupt. „Oprește-te odată, Michael!”

1987. Michael Jackson era, fără exagerare, cea mai cunoscută vedetă în întreaga lume. Poate doar notorietatea Prințesei Diana se apropia cât de cât de faima „Regelui”.

1987. Michael Jackson era, fără exagerare, cea mai cunoscută vedetă în întreaga lume. Poate doar notorietatea Prințesei Diana se apropia cât de cât de faima „Regelui”.

Atunci este intervievat pentru prima dată, la Tokyo, adică pe un teren neutru, de Ian ”Molly” Meldrum, un binecunoscut jurnalist, producător și critic muzical australian. Pe atunci, pop-starul avea 29 de ani, apăruseră zvonuri că a trecut prin cea de-a treia operație la nas și bărbie, suferea de vitiligo, o boală de piele, slăbise foarte mult din cauza unei diete stricte și presa de scandal nu rata nicio ocazie să ofere cât mai multe detalii bizare din viața starului.

De ce Tokyo? Michael se afla în turneul mondial ”Bad”, început pe 12 septembrie 1987 și terminat doi ani mai târziu. În momentul interviului, era la începutul turneului din Japonia, țară în care a avut 14 spectacole în doi ani și o audiență record: aproape 600.000 de oameni. Pentru a vă fi mai ușor să estimați, cam de două ori populația Clujului sau a Iașiului.

Interviul: 60 de minune de dezvăluiri incendiare

Ian ”Molly” Meldrum era un vulpoi bătrân, despre care se spunea că obținea tot ceea ce voia de la un interlocutor! Perfect adevărat! Îmbrăcat într-o cămașă roșie, cu o jachetă, model militar și ochelari de soare, starul părea în elementul lui. De-a dreptul naiv! Frank DiLeo, managerul lui, rotofei ca o pâine coaptă bine în cuptor, s-a așezat cu el pe canapea. Iar întrebările au început să curgă...la început ușurele, previzibile până când prezentatorul TV a atins coarde sensibile și subiecte fierbinți.

De exemplu, artistul a recunoscut că-i place să se deghizeze....

„Îmi place să mă strecor în teatre fără să fiu observat uneori", a mărturisit Michael. "Am ajuns să mă pot deghiza într-un mod de-a dreptul incredibil. O pot păcăli până și pe mama și a ajuns să îmi placă să mă ascund după măști pentru că vreau să văd viața așa cum e ea!”, a recunoscut starul.

Apoi, Meldrum continuă șirul întrebărilor, iar Michael, naiv, mărturisește că-i plac copiii și animalele. O declarație șocantă! Vigilent, managerul l-a întrerupt chiar în direct. „Oprește-odată, Michael!”, l-a apostrofat. Starul cumpărase un cimpanzeu pe nume Bubbles, iar faptul a fost raportat de psihologii și jurnaliștii vremii drept o „desprindere față de realitate”. În plus, apăruseră tot mai multe speculații despre apucăturile pedofile ale regelui pop.

Dorința „Regelui pop”: transformarea lumii într-un loc mai bun

„Iubesc copiii și animalele și tocmai de asta, călătoriile sunt fascinante. Îmi place să iau contact cu noi culturi, cu oameni din diferite colțuri ale lumii și cu copii”, a punctat Michael. Michael Jackson a fost acuzat prima oară de abuz sexual asupra unui băiat în 1993. Jordan Chandler, care avea 13 ani, a mărturisit că starul l-a abuzat. Jackson i-a plătit milioane de dolari şi a scăpat de proces. A doua acuzaţie i-a fost adusă de Gavin Arvizo, de 13 ani, în 2003. În urma unui proces răsunător, juriul l-a declarat nevinovat pe star în 2005.

În interviul dat lui Meldrum, Jackson a mărturisit că una dintre dorințele lui e ca lumea să fie un loc mai bun și să-și aducă contribuția la instaurarea păcii în lume. De altfel, starul este cunoscut pentru actele sale caritabile. Zâmbitor, starul părea să fie într-o stare cât de cât bună, dar totuși nu era în elementul lui.

La 50 de ani, în 2009, la 22 de ani de la interviul dat în Tokyo, se stingea o legendă. Întreaga lume îl pierdea pe Michael...

Sursă: Daily Mail

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro