Antena Căutare

Prețul cel bun, 10 iunie 2022. Concurentul căruia Andrei i-a zis Brâncuși. Cum arată și ce poveste emoționantă de viață are

În noua ediție de Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au venit pregătiți să înceapă bine săptămâna, cu premii inedite pentru mulți concurenți.

pretul cel bun liviu varciu si andrei stefanescu Galerie
În noua ediție de Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au venit pregătiți să înceapă bine săptămâna, cu premii inedite pentru mulți concurenți. | Antena 1

În ediția de astăzi de Prețul cel bun, prezentatorul Andrei Ștefănescu l-a invitat la pupitru de Viorel Moga. Înainte de a coborî pe scenă, concurentul cu simțul umorului și-a spus o parte din poveste.

“Bună dimineața!”, a zis Viorel, făcându-l pe Andrei Ștefănescu să râdă cu poftă.

Concurentul de la Prețul cel Bun a povestit că vine din Brașov. Când l-a întrebat cu ce se ocupă, Viorel a răspuns:

“Astăzi sunt paznic. Mai modern se cheamă agent de securitate. Adică ce n-am putut să fiu înainte de ’89 sunt acuma”, spune Viorel.

Viorel, concurentul cu o poveste de viață impresionantă

Înainte de a fi agent de securitate, Viorel povestește că a lucrat în navigație și a călătorit în toată lumea.

Citește și: Prețul cel bun, 2 iunie 2022. Liviu Vârciu, avalanșă de complimente pentru doamna Gemelina. Ce l-a surprins

“Pe toate oceanele, mai puțin în Japonia, America de Vest și America de Sud în sud. În rest le-am cam bătut pe toate”, a povestit concurentul de la Prețul cel bun.

El a dezvăluit că în ultimii 25 de ani a fost căpitan pe vas și nu i-a fost deloc ușor.

Andrei Ștefănescu l-a întrebat pe Viorel ce și-ar dori să câștige, iar concurentul a spus că nu contează, important este să aibă noroc.

“E un vis al meu să ajung milionar. Dacă nu am putut cu muncă, de furat nu am putut, măcar din câștiguri din-astea”, a mai adăugat concurentul de la Prețul cel bun.

La prima licitație, Viorel a fost cel care s-a apropiat cel maim ult de prețul lămpii, licitând 47 lei, iar obiectul costa 49 lei. Concurentul a mers lângă Liviu și i-a povestit despre viața sa.

El a fost comandat 25 ani, dar are mai mult de 30 ani de activitate în domeniul maritim. Viorel a povestit că a fost la un pas de a muri în timpul a două furtuni. Inițial, în tinerețe, el și-a dorit să fie aviator, dar pentru că se gândea că ar putea fi periculos, a ales să devină marinar, dar iată că nici această meserie nu l-a scutit de pericole.

Citește și: Prețul cel bun, 4 iunie 2022. Tânăra Clarisa i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa. Cum își câștigă banii

“La vapor ai șansa să te mai agăți de o scândură, de un butoi, de ceva”, a zis Viorel.

Pentru a scăpa de acea furtună periculoasă, concurentul a povestit că a trebuit să debarce pe o insulă cu tot echipajul acolo unde au stat timp de o săptămână la adăpost până s-a terminat furtuna.

Viorel a povestit că este căsătorit și are “doi copii frumoși și deștepți” de care e tare mândru.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 9 iunie 2022. Liviu Vârciu a izbucnit când a aflat ce meserie are concurentul. Ce presupune jobul lui bi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x