Căutare Live

Prețul cel bun, 4 iunie 2022. Tânăra Clarisa i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa. Cum își câștigă banii

În ediția de vineri de la „Preţul cel bun”, din 3 iunie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au făcut cunoștință cu Clarisa, o tânără din Brașov extrem de talentată și determinată, care a uimit cu meseria sa!

În ediția de vineri de la „Preţul cel bun”, din 3 iunie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au făcut cunoștință cu Clarisa, o tânără din Brașov extrem de talentată și determinată, care a uimit cu meseria sa!

Antena 1/ Prețul cel bun

În episodul 90 de la „Preţul cel bun”, concurenta Alexandra este prima aleasă din public de către Andrei Ştefănescu pentru a participa la prima etapă a jocului din acestă seară. Înainte de fiecare joc, concurenții trebuie să liciteze pentru prețul cel bun al unui produs, dar nu mai mare de prețul real al obiectului, însă nu înainte de a-și face cunoscută poveste de viață.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu fac cunoștință cu tânăra Clarisa, o domnișoară foarte talentată din Brașov, care îi uimește pe cei doi prezentatori TV cu meseria sa: “Vin din Brașov și sunt artist plastic! Pictez nuduri!”, spune Clarisa. Liviu Vârciu nu s-a putut abține: “Vreau și eu!”.

“E o meserie la care noi nu ne-am gândit!”. Tânăra Clarisa i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa

Ea este pictor, însă axată pe un segment destul de controversat: nuduri! Pictorița povestește că din talentul său reușește să-și câștige banii și mai mult decât atât, o face cu foarte multă pasiune.

Clarisa pășește foarte încrezătoare și oferă toate detaliile celor doi prezentatori, care nu se mai puteau opri din întrebări! Li s-a părut incredibilă meseria sa pentru că, practic, reușește să intre pe cel mai intim segment al oamenilor și îl transpune în artă, iar din aceasta activitate câștigă și bani frumoși.

“Dar numai nuduri pictezi?”

“Și natură statică”, spune ea.

“Dar natură îmbrăcată pictezi?”, Întreabă Andrei Ștefănescu, iar răspunsul Clarisei a fost afirmativ!

“E o meserie la care noi nu ne-am gândit, uite!”, spune Liviu Vârciu, iar Andrei Ștefănescu a mai adăugat cu admirație: “E clar, e meseria ei! Face bani din orice!”.

Citește și: Prețul cel bun, 2 iunie 2022. Liviu Vârciu, avalanșă de complimente pentru doamna Gemelina. Ce l-a surprins

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 1 iunie 2022. Puțini știu, dar Emi de la Nopatea Târziu a făcut două facultăți! Ce profesie are la bază, de fapt

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 31 mai 2022. Andrei Ștefănescu, uimit de Alex, artistul tatuat pe tot corpul. Are o poveste de viață incredibilă

Prețul cel bun, 2 iunie 2022. Liviu Vârciu, avalanșă de complimente pentru doamna Gemelina. Ce l-a surprins...
Ultimele știri
x