Antena Căutare

Prețul cel bun, 2 iunie 2022. Liviu Vârciu, avalanșă de complimente pentru doamna Gemelina. Ce l-a surprins

În ediția de joi de la „Preţul cel bun”, din 2 iunie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au făcut cunoștință cu doamna Gemelina, care i-a uimit pe toți cu numele său!

Prețul cel bun, 2 iunie 2022. Liviu Vârciu, avalanșă de complimente pentru doamna Gemelina. Ce l-a surprins Galerie
În ediția de joi de la „Preţul cel bun”, din 2 iunie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au făcut cunoștință cu doamna Gemelina, care i-a uimit pe toți cu numele său! | Antena 1/ Prețul cel bun

În episodul 89 de la „Preţul cel bun”, concurenta Alexandra este prima aleasă din public de către Andrei Ştefănescu pentru a participa la prima etapă a jocului din acestă seară. Înainte de fiecare joc, concurenții trebuie să liciteze pentru prețul cel bun al unui produs, dar nu mai mare de prețul real al obiectului, însă nu înainte de a-și face cunoscută poveste de viață.

Liviu Vârciu, avalanșă de complimente pentru doamna Gemelina

Doamna Gemelina l-a surprins pe Liviu Vârciu cu prezența sa și aținut să o complimenteze. Prezentatorul TV i-a mărturisit că se simt foarte bine în prezența sa, iar concurenta nu a ezitat să-i întoarcă aprecierile.

De la ea, Liviu Vârciu a mai aflat că numele său, Gemelina, are o poveste foarte interesantă, iar de unii poate fi considerată chiar ciudată! Ea a povestit că tatăl său i-a ales numele acesta dup ce l-a văzut inscripționat pe un sarcofag.

După ce au stat la povești, au trecut direct la joc, iar doamna Gemellina s-a dovedit a fi extrem de norocoasă!

Citește și: Prețul cel bun, 1 iunie 2022. Puțini știu, dar Emi de la Nopatea Târziu a făcut două facultăți! Ce profesie are la bază, de fapt

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 31 mai 2022. Tânăra a cărui tată are 27 de frați în toată lumea. Bunicul ei a avut harem: "A greșit mult"

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și: Prețul cel bun, 31 mai 2022. Andrei Ștefănescu, uimit de Alex, artistul tatuat pe tot corpul. Are o poveste de viață incredibilă

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 1 iunie 2022. Puțini știu, dar Emi de la Nopatea Târziu a făcut două facultăți! Ce profesie are la bază,... Prețul cel bun, 4 iunie 2022. Tânăra Clarisa i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa. Cum își câștigă banii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x