Căutare Live

Prețul cel bun, 10 noiembrie. Doamna Doina, "româncuța" care a câștigat chiar de ziua ei de naștere. Ce premiu a luat acasă

În ediția 48 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Doamna Doina Panait și-a sărbătorit ziua de naștere la Prețul cel bun.

Doina Panait este cea de-a doua concurentă invitată de Andrei Ștefănescu la pupitru, gata să ia toate premiile. Înainte de toate, Doina, îmbrăcată în costum popular, atât ea, cât și susținătoarele ei, a dezvăluit că astăzi este ziua ei de naștere.

Antena 1

Doina Panait este cea de-a doua concurentă invitată de Andrei Ștefănescu la pupitru, gata să ia toate premiile. Înainte de toate, Doina, îmbrăcată în costum popular, atât ea, cât și susținătoarele ei, a dezvăluit că astăzi este ziua ei de naștere.

“Opaaa! Româncuțele, româncuțele! Vai, ce frumoase sunteți!”, a adăugat Andrei Ștefănescu când le-a văzut pe susținătoarele Doinei.

Doamna Doina Panait și-a sărbătorit ziua de naștere la Prețul cel bun

Doina și sora ei au venit din Sighetul Marmației și a mărturisit că are 2 motive de sărbătoare. Primul e că se bucură pentru că a fost chemată să joace, iar cel de-al doilea este faptul că își sărbătorește ziua de naștere.

Andrei a felicitat-o și publicul a început să îi cânte “La mulți ani!”.

Citește și: Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurenta norocoasă care și-a probat premiul imediat ce l-a câștigat. Despre ce premiu este vorba

Doina s-a apropiat cel mai mult de prețul ceainicului. Prin urmare, Liviu a invitat-o lângă el. Doina a jucat Alpinistul și, ghicind prețul produselor, a reușit să câștige un televizor Smart, chiar de ziua ei.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurentul cu nume nemaiauzit, moment pasional cu soția în direct. Ce îi spune Andrei Ștefănescu

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurentul cu nume nemaiauzit, moment pasional cu soția în direct. Ce îi spune Andrei Ștef... Prețul cel bun, 10 noiembrie. Reacția lui Liviu Vârciu când a auzit ce meserie are Manuela, noua concurentă...
Ultimele știri
x