Antena Căutare

Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a trăit un moment neașteptat, chiar în timpul emisiunii: „M-am zbârlit tot!”

Liviu Vârciu a avut parte de un moment complet neașteptat, chiar în ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” de la Antena 1.

În ediția 5 din super show-ul „Prețul cel bun”, difuzată în data de 10 septembrie 2021, îndrăgitul prezentator a avut parte de o surpriză de proporții, chiar în timp ce pășea în platoul emisiunii.

A fost un moment mai mult decât amuzant și savurat din plin de public. Încă o dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au demonstrat faptul că se pricep de minune să facă show, indiferent de situație.

Liviu Vârciu a trăit un moment inedit în ediția 5 din emisiunea „Prețul cel bun” de la Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că Liviu Vârciu este unul dintre cei mai simpatici și îndrăgiți prezentatori din România. De data aceasta, în ediția 5 a super show-ului „Prețul cel bun” de la Antena, difuzată în data de 10 septembrie 2021, vedeta a avut parte de o surpriză de proporții.

Ușile s-au deschis și, chiar în timp ce își făcea apariția în platoul emisiunii, acesta a auzit niște cuvinte ce l-au impresionat din plin.

Citește și: Liviu Vârciu, declarație de dragoste la TV pentru Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii. Ce a spus

„Doamnelor și domnilor, în aplauzele dumneavoastră intră gazda emisiunii noastre, neprețuitul Liviu Vârciu! Aplauze!”, a fost prezentarea făcută de bunul său prieten, Andrei Ștefănescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„La ce concurs avem, la ce premii dai, chiar ești neprețuit”, a continuat Andrei.

„Tu ești pentru mine neprețuit, eu sunt pentru tine neprețuit!”, i-a zis apoi gazda emisiunii „Prețul cel bun”.

Cei doi s-au întrecut în fel și fel de complimente și momentul a fost unul de-a dreptul savuros. Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce s-a întâmplat.

Despre super show-ul „Prețul cel bun” de la Antena 1

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun.

Prețul cel bun, 9 septembrie 2021. Lavinia nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Cum a impresiona... Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a spus ce s-a apucat să crească, în urmă cu ceva timp: „Ale mele erau p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x