Antena Căutare

Prețul cel bun, 9 septembrie 2021. Lavinia nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Cum a impresionat publicul

Lavinia este concurenta care a ghicit prețul unui mop performant. Tânăra a pășit cu încredere în platou și s-a bucurat foarte mult când a câștigat premiul.

Liviu Vârciu și Lavinia în două ipostaze diferite Galerie
Lavinia este concurenta care a ghicit prețul unui mop performant. Tânăra a pășit cu încredere în platou și s-a bucurat foarte mult când a câștigat premiul. | Antena 1

Lavinia vine din Pietești și a venit însoțită de mama ei, iubitul, mătușa și prietena cea mai bună. Tânăra a dezvăluit că mama ei nu aude și că este interpret în limbajul semnelor, meserie care o bucură din tot sufletul.

Concurenta a venit mai pregătită ca niciodată să plece acasă cu premiul cel mare, iar începutul s-a anunțat a fi unul promițător. Lavinia a impresionat pe toată lumea cu talentul său remarcabil, dar și cu povestea sa de viața. Aceasta a primit o avalanșă de aplauze, iar Liviu Vârciu i-a cerut să îi traducă câteva piese prin limbajul semnelor.

"Faci un lucru foarte interesant și frumos. Ajuți o mulțime de oameni care vor să înțeleagă. Bravo, te felicit pentru treaba asta!", i-a dezvăluit Liviu Vârciu.

Cum a reacționat Lavinia după ce a câștigat la Prețul ce Bun

Concurenta a trecut la următoarea etapă imediat dup ce a ghicit prețul cel bun al unui mop performant. Tânăra s-a descurcat de minune și a reușit să câștige toate premiile ce se aflau pe platoul quiz show-ului Prețul cel bun.

Lavinia nu și-a putut stăpână prea mult emoțiile și a izbucnit în lacrimi, motiv pentru care mama sa s-a emoționat extrem de mult. Concurenta a sărit de bucurie și nu a ezitat să mulțumească pentru toate premiile câștigate.

"Îți mulțumim din suflet că ai participat. Nu uita că mergi în finală, acolo unde avem și roata. Mami, te iubește Lavinia, iar noi o iubim pe ea.", a spus Liviu Vârciu, surprins de reacția emoționantă pe care a avut-o tânăra.

La final, Lavinia a primit o avalanșă de aplauze din partea publicului pentru a scăpa de emoții. Momentul său a fost de-a dreptul emoționant și a ținut telespectatorii din fața micilor ecrane cu sufletul la gură.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 9 septembrie 2021. Iuliana Luciu, detaliul care nu a putut să treacă neobservat. Ce i-a dezvăluit Liviu ... Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a trăit un moment neașteptat, chiar în timpul emisiunii: „M-am zbârlit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x