Căutare Live

Prețul cel bun, 11 noiembrie. Liviu Vârciu, gluma care a animat tot publicul de la Prețul cel bun

În ediția 49 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Liviu a venit pregătit cu un speech motivațional, dar și cu glume.

Liviu Vârciu a intrat în scenă la fel de binedispus ca de fiecare data, “blestemându-i” pe concurenți în cel mai frumos mod posibil.

Antena 1

Liviu Vârciu a intrat în scenă la fel de binedispus ca de fiecare data, “blestemându-i” pe concurenți în cel mai frumos mod posibil.

“Bate-vă norocul să vă bată pe toți!”, spune Liviu.

Apoi prezentatorul carismatic, le-a propus un exercițiu eficient pentru a se simți mult mai bine.

“Mai nou, oamenii sunt cu moralul la pământ. (…) Hai să vă du eu o rețetă. O rețetă să ai moralul ridicat, să stai bine psihic”, le-a spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu, pus pe șotii, a făcut toată sala să râdă

Andrei Ștefănescu devenit foarte curios.

“Te trezești, te duci frumos în oglindă și te uiți la tine și spui: ‘Mamă, dar frumos mai sunt (...) și ce mușchi, ce brațe, ce trup fără defect’”, spune Liviu.

Andrei l-a întrebat ce se întâmplă în cazul în care cineva are și defecte vizibile.

Citește și: Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurentul cu nume nemaiauzit, moment pasional cu soția în direct. Ce îi spune Andrei Ștefănescu

“Nu există. Orice defect trebuie să fie perfect. Adică ‘ia uite, ce chelie am, (…) mamă, ce burtă am’”, spune Liviu.

Iar acum a urmat gluma care i-a amuzat pe toți.

“Bărbații fărăburtă sunt ca apartamentele fără balcon, adică mai ieftini”, spune Liviu.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

Citește și: Prețul cel bun, 10 noiembrie. Doamna Doina, "româncuța" care a câștigat chiar de ziua ei de naștere. Ce premiu a luat acasă

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 10 noiembrie. Dezvăluirea lui Liviu Vârciu despre meseriile pe care le-a practicat înainte să devină cel... Prețul cel bun, 11 noiembrie. Gabriel, tânărul pensionar care i-a uimit pe toți cu poveștile lui...
Ultimele știri
x