Căutare Live

Prețul cel bun, 11 noiembrie. Patricia, concurenta pasionată de motoare, pregătită să câștige

În ediția 49 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Patricia a dezvăluit că are o pasiune pentru motoare.

Patricia, îmbrăcată într-o ținută extrem de frumoasă, a făcut impresie. Andrei Ștefănescu nu a putut trece cu vederea frumusețea concurentei. Frumoasa brunetă a dezvăluit că vine tocmai din Arad.

Antena 1

Patricia, îmbrăcată într-o ținută extrem de frumoasă, a făcut impresie. Andrei Ștefănescu nu a putut trece cu vederea frumusețea concurentei. Frumoasa brunetă a dezvăluit că vine tocmai din Arad.

Patricia a fost foarte norocoasă pentru că s-a apropiat de prețul cel bun al paltonului la cea de-a doua licitație.

Patricia a impresionat cu frumusețea ei

Ținuta ei i-a atras atenția lui Liviu Vârciu atunci când a venit lângă el. Patricia purta o cămașă alba, fustă de piele neagră și scurtă și o veste de piele, asortată cu o pereche de bocanci negri.

“Împușcăm pe cineva?”, a întrebat-o Liviu.

“Doar dacă trebuie”, a răspuns Patricia.

Citește și: Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurentul cu nume nemaiauzit, moment pasional cu soția în direct. Ce îi spune Andrei Ștefănescu

Concurenta a venit cu iubitul ei și gașca lor de bikers. Iubitul ei, Paul, este Moto Road Warriors.

“Și tatuat, ne-a nenorocit pe toți”, a mai zis Liviu.

Patricia este pasionată de motoare și deține deja două. Ea a povestit că deși a fost implicată în mai multe accidente, nu va renunța niciodată șa pasiunea ei.

“Păi, eram în spital și știu că ai mei mi-au spus: ‘Îți mai trebuie motor?’, ‘Da, unul mai mare’”

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurenta norocoasă care și-a probat premiul imediat ce l-a câștigat. Despre ce premiu este vorba

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 11 noiembrie. Gabriel, tânărul pensionar care i-a uimit pe toți cu poveștile lui... Prețul cel bun, 12 noiembrie. Gluma lui Liviu Vârciu care a stârnit hohote de râs. Andrei a adus completări...
Ultimele știri
x