Căutare Live

Prețul cel bun, 12 noiembrie. Valeriu, concurentul care i-a amintit lui Liviu Vârciu de trupa L.A.

În ediția 50 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Valeriu i-a amintit lui Liviu de tinerețe.

Valeriu, concurentul însoțit de o adevărată galerie, printre care se aflau iubita lui, fratele și prietenii săi, a reușit să liciteze prețul cel bun pentru un calorifer electric.

Antena 1

Valeriu, concurentul însoțit de o adevărată galerie, printre care se aflau iubita lui, fratele și prietenii săi, a reușit să liciteze prețul cel bun pentru un calorifer electric. Valeriu s-a bucurat atât de tare încât, atunci când a aflat vestea, a izbucnit de bucurie și a urcat la prietenii săi din galerie pentru a bate palma cu aceștia.

Valeriu este DJ

Apoi concurentul a venit grăbit lângă Liviu Vârciu, gata să câștige toate premiile posibile. Atunci când Liviu l-a întrebat cu ce se ocupă, Valeriu a spus că e multifunctional. De profesie este inginer auto, dar pasiunea pe care o practică în timpul liber e muzica și este DJ.

Liviu a avut o curiozitate în cee ace privește genul de muzică pe care îl pune Valeriu, iar tânărul concurent și-a amintit de piesa lui Liviu Vârciu de pe vremea când cânta în trupa L.A.

Citește și: Prețul cel bun, 11 noiembrie. Gabriel, tânărul pensionar care i-a uimit pe toți cu poveștile lui

În acel moment, întreg publicul a început să fredoneze melodia “Ochii tăi mi-amintesc cât de mult ne iubeam” și au început să danseze pe ritmul melodiei.

Lui Liviu nu îi venea să creadă că și-au amintit de celebra piesa și spus că el nu se referea la aceasta atunci când a început să fredoneze, ci la o altă melodie despre ochi.

“Gata, mă, liniștiți-vă. Na, poftim. N-ai, mă, ce să-I faci. Șlagărul e șlagăr!”

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 11 noiembrie. Patricia, concurenta pasionată de motoare, pregătită să câștige

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 12 noiembrie. Gluma lui Liviu Vârciu care a stârnit hohote de râs. Andrei a adus completări... Prețul cel bun, 12 noiembrie. Maria, concurenta care l-a supărat pe Liviu Vârciu. Care a fost motivul...
Ultimele știri
x