Antena Căutare

Prețul cel bun, 12 octombrie. Concurenta care l-a făcut pe Liviu Vârciu să exclame: „Unde ai fost până acum? Aveam nevoie de tine”

Concurenta Corina l-a surprins complet pe Liviu Vârciu în cadrul ediției din data de 13 octombrie 2021 de la Prețul cel bun. Aceasta i-a spus ce meserie are, iar prezentatorul a întrebat-o de ce nu i-a apărut în cale mai devreme.

Liviu Vârciu a fost surprins de profesia pe care o are concurenta de la Prețul cel bun. Ce i-a spus prezentatorul tv Galerie
Liviu Vârciu a fost surprins de profesia pe care o are concurenta de la Prețul cel bun. Ce i-a spus prezentatorul tv | Antena 1

Concurenta Corina de la Prețul cel bun, 12 octombrie, l-a luat prin surprindere cu adevărat pe Liviu Vârciu. Aceasta i-a spus ce meserie are, iar acesta a întrebat-o unde a fost până acum.

Liviu Vârciu, surprins de o concurentă la Prețul cel bun, 12 octombrie. Ce meserie are Corina

Liviu Vârciu a fost luat prin surprindere de o concurentă de la Prețul cel bun, 12 octombrie. Corina i-a spus ce profesie are și prezentatorul tv a întrebat-o de ce nu a apărut în viața lui mai devreme. Ea este profesoară de management și finanțe, iar Liviu Vârciu a fost uimit de profesia sa.

„Felicitări, draga mea, Corina. Cum ești?”, o întreabă Liviu Vârciu când anunță că ea este câștigătoarea respective licitații.

Citește și: Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu a fost surprins de cine se afla pe salteaua scoasă la licitație. Ce reacție a avut

„Adrenalină maximă”, spune concurenta Corina.

„Îți înmânăm și banii, să-i cheltui sănătoasă. Cu ce te ocupi?”, o întreabă Liviu Vârciu, iar răspunsul l-a luat total prin surprindere.

„Sunt profesor management, finanțe”, a fost răspunsul pe care ea i l-a dat.

„Unde ai fost când am avut nevoie de tine, Corina?”, o întreabă Liviu Vârciu.

„Nu e prea târziu nici acum”, îi spune ea.

Citește și: Prețul cel bun, 11 octombrie. Concurentul în vârstă de 80 de ani care a amuzat tot platoul. Ce i-a spus prezentatorului tv

„Deci cunoști zona asta financiară. Tu ne înveți pe noi să fim cumva...zgârciți”, îi spun e Liviu Vârciu.

„Nu, ci economi”, a fost concluzia cocnurentei.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu a fost surprins de cine se afla pe salteaua scoasă la licitație. Ce reacție a... Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu, surprins de o concurentă: „Ziceam că stau rău din Valea Ciorii, dar voi din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
Ultimele știri
x