Antena Căutare

Prețul cel bun, 11 octombrie. Concurentul în vârstă de 80 de ani care a amuzat tot platoul. Ce i-a spus prezentatorului tv

Concurentul de la Prețul cel bun care a uimit pe toată lumea din platou, în special pe Andrei Ștefănescu. Iată ce i-a spus Ion Popa prezentatorului tv.

Concurentul Ion Popa l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu vârsta lui. Se distrează de minune la 80 de ani Galerie
Concurentul Ion Popa l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu vârsta lui. Se distrează de minune la 80 de ani | Antena 1

Andrei Ștefănescu a fost luat prin surprindere de un concurent de la Prețul cel bun. Ion Popa, în vârstă de 80 de ani, trăiește viața la intensitate maximă și se bucură de fiecare clipă. Prezentatorul tv nu se aștepta deloc la ce avea să-i spună concurentul.

Concurentul de la Prețul cel bun, 11 octombrie, care l-a luat prin surprindere total pe Andrei Ștefănescu

Ion Popa a reușit să-l ia prin surprindere pe Andrei Ștefănescu la Prețul cel bun. Concurentul i-a spus că în timpul liber el este coordonator la un club de bătrâni și se ocupă în special de un grup de femei, cu care el „se distrează”.

Citește și: Prețul cel bun, 7 octombrie. Concurentul care l-a făcut pe Andrei Ștefănscu să fie invidios. Care a fost motivul

Acesta a fost momentul în care publicul s-a amuzat copios pe seama declarațiilor făcute de domnul Ion Popa, în vârsta de 80 de ani.

„Domnul Ion Popa. Bine ați venit. Sunteți fericit că v-am ales?”, a fost introducerea lui Andrei Ștefănescu.

„Da. Pe 16 septembrie am făcut 80 de ani”, răspunde concurentul Ion Popa.

„Mă simt ca la armată”, îi spune Andrei Ștefănescu, după ce Ion Popa îi spune răspicat vârsta sa.

„Ce faceți dumneavoastră în timpul liber?”, îl întreabă Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 8 octombrie. Concurenta care i-a sărit în brațe de bucurie lui Liviu Vârciu. Ce a câștigat

„În timpul liber sunt coordonator la un club de pensionari din Iași”, îi răspunde concurentul.

„Șah, muzică, dans?”, întreabă Andrei Ștefănescu.

„Acolo e la bărbați, eu am un grup de femei cu care mă distrez”, îi spune Ion Popa, moment în care tot platoul a început să râdă.

„M-a luat inima, nu avem noi mai tinerii grup așa de femei. Cum vă distrați?”, se amuză Andrei.

„Pai dacă ele găsesc la mine tot ce doresc...”, îi spune sincer concurentul.

„Primiți și tineri?”, întreabă Andrei.

„Primim!”, a fost răspunsul concurentului.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 8 octombrie. Concurenta care i-a sărit în brațe de bucurie lui Liviu Vârciu. Ce a câștigat... Prețul cel bun, 11 octombrie. Concurenta care face performanță la rugby și l-a surprins total pe Andrei Ștefănescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x