Antena Căutare

Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu a fost surprins de cine se afla pe salteaua scoasă la licitație. Ce reacție a avut

Liviu Vârciu a avut o surpriză de zile mari la Prețul ce bun, după ce a văzut cine l-a așteptat în culisele emisiunii, pe o saltea gonflabilă.

Liviu Vârciu a fost surprins să vadă cine era așezat pe salteaua gonflabilă, propusă pentru licitație, la Prețul cel bun Galerie
Liviu Vârciu a fost surprins să vadă cine era așezat pe salteaua gonflabilă, propusă pentru licitație, la Prețul cel bun | Antena 1

Cele două co-prezentatoare ale emisiunii Prețul cel bun l-au surprins pe Liviu Vârciu în cadrul celei mai recente ediții din emisiune, la prima licitație.

Liviu Vârciu, surprins de Iuliana Luciu la Prețul cel bun, 12 octombrie. Ce replici a avut

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt cei doi prezentatori ai emisiunii Prețul cel bun, iar în ediția din data de 12 octombrie, cei doi au avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când au văzut-o pe Iuliana Luciu pe o saltea gonflabilă.

Citește și: Prețul cel bun, 11 octombrie. Concurentul în vârstă de 80 de ani care a amuzat tot platoul. Ce i-a spus prezentatorului tv

Liviu Vârciu nu a putut să se abțină și a avut câteva cuvinte de spus.

„Noi, aici, la Prețul cel bun îndeplinim cât mai multe dorințe”, spune Liviu Vârciu înainte de a se prezenta licitația.

„Dacă tot aveți musafiri nepoftiți, puteți umfla rapid această saltea gonflabilă pentru două persoane cu două perne incluse, fetele rămân la noi, dar pernele le puteți lua. Așadar, o saltea gonflabilă pentru musafiri nepoftiți”, prezintă Andrei Ștefănescu produsul de la licitație.

„Lasă cât să coste, cum să ai așa musafiri nepoftiți?”, spune Liviu Vârciu.

„Păi le umfli ce saltea vor ei”, spune Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 11 octombrie. Concurenta care face performanță la rugby și l-a surprins total pe Andrei Ștefănescu

„Mai bine dormi la vecini și îi lași pe ei în casă”, mai spune Liviu Vârciu.

„69 de lei, 49 de lei, 60 de lei”, au fost răspunsurile date de concurenții de la Prețul cel bun.

„Prețul ce bun este 60 lei, Corina!”, a fost anunțul dat de Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 11 octombrie. Cu ce vedetă din România a comparat acest timer de gătit Liviu Vârciu... Prețul cel bun, 12 octombrie. Concurenta care l-a făcut pe Liviu Vârciu să exclame: „Unde ai fost până acum? Aveam nevoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x