Antena Căutare

Prețul cel bun, 14 aprilie 2022. Mara l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu cu pasiunea sa neobișnuită. Ce hobby are tânăra

Mara, concurenta din ediția 54 a sezonului 2 din Prețul cel bun, l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu pasiunea neobișnuită pe care o are. Foarte puține femei au curajul să practice o astfel de meserie.

Colaj cu Andrei Ștefănescu și o concurentă de la Prețul cel Bun Galerie
Mara, concurenta din ediția 54 a sezonului 2 din Prețul cel bun, l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu pasiunea neobișnuită pe care o are | Antena 1

Andrei Ștefănescu a avut parte de o surpriză uriașă în ediția 54 a sezonului 2 din Prețul cel bun. Prezentatorul TV a aflat pasiunea neobișnuită a Marei, o tânără în vârsta de 20 de ani, care a pășit în platoul show-ului foarte încrezătoare în forțele proprii.

„Am venit din Titu, Dâmbovița. Am 20 de ani și sunt studentă la Universitatea Politehnica din București, la autovehicule rutiere”, a mărturisit concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 13 aprilie 2022. Liviu Vârciu a învățat de la Aico să vorbească în limba kazahă. Ce a pus-o pe tânără să traducă

„Asta e de aia de băieți. Ce faci la autovehicule rutiere?”, a întrebat-o Andrei Ștefănescu.

„Învăț despre motoare și cum funcționează mașinile. Aș vrea să lucrez într-un ITP”, a mai adăugat tânăra.

Andrei Ștefănescu a rămas fără cuvinte când a aflat pasiunea Marei

Întrebată despre activitățile cu care își ocupă timpul liber, Mara a dezvăluit că îi place să lucreze în domeniul auto și să tuneze mașini: „Mă ocup cu mașinile, tot așa, le tunez, mergem la raliuri”.

„Ce faci? Stai, stai! Deci tu, Mara, tunezi mașini?”, a fost următoarea replică a lui Andrei Ștefănescu.

Tânăra a dezvăluit că desfășoară acest hobby alături de tatăl său, bărbatul de la care a moștenit pasiunea pentru autovehicule.

Citește și: Prețul cel bun, 12 aprilie 2022. Liviu Vârciu, surprins de intenția doamnei Maria. Cu ce gânduri a venit conurenta

„Foarte tare, mi se pare o chestie foarte frumoasă! Apropo, mergi la raliuri?”, a mai fost curiozitatea prezentatorului TV.

„Da! Nu la raliuri de viteză. Sunt pilot”, a mai adăugat ea.

„Măi, fata mea, ce-i cu tine? Deci e foarte tare, mi se pare un început minunat la 20 de ani. Mi se pare foarte tare pasiunea asta, mai ales pentru o fată: să fie pasionată de motoare, să își dorească să repare motoare, să te angajezi înt-un ITP și să conduci”, i-a răspuns Andrei Ștefănescu, vizibil surprins.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 13 aprilie 2022. Liviu Vârciu a învățat de la Aico să vorbească în limba kazahă. Ce a pus-o pe tânără să... Prețul cel bun, 15 aprilie 2022. Tomislav Popovici a surprins cu vocea sa memorabilă și ținuta de dac. Ce a spus Andrei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x