Antena Căutare

Prețul cel bun, 14 decembrie. Andrei, concurentul care a mărturisit că are cea mai periculoasă meserie. Cu ce se ocupă

Unul dintre concurenții ediției 69 din Prețul cel bun a spus că are una dintre cele mai periculoase meserii, iar cei care l-au auzit au rămas suprinși.

Andrei Vârlan, cel de-al treilea concurent al ediției 69, ales de Andrei Ștefănescu, a mărturisit că este polițist în penitenciar.

Antena 1

În noua ediție din Prețul cel bun, ediția 69, concurenții sunt mai nerăbdători ca oricând să descopere noi premii și să își încerce norocul când vine vorba de câștigat premiul cel mare. Concurenții se vor întrece în estimări pentru a nimeni prețul produselor licitate.

Andrei Vârlan, cel de-al treilea concurent al ediției 69, ales de Andrei Ștefănescu, a mărturisit că este polițist în penitenciar. El a mărturisit că are cea mai periculoasă meserie, dar e mândru de ceea ce face.

Andrei, concurentul cu cea mai periculoasă meserie

“Pac, țac! Stai că trag! Cu ce te ocupi, Andrei?”, a întrebat Andrei Ștefănescu.

“Sunt polițist în penitenciar”, spune concurentul.

“E destul de periculos”, i-a spus Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 13 decembrie. Motivul pentru care Andrei Ștefănescu îl întreabă pe acest concurent ce număr poartă la încălțăminte

“Cea mai periculoasă meserie”, a mai zis concurentul.

Tânărul a menționat că este polițist la Jilava și speră ca în această seară să îi surâdă norocul. Fiind dornic să câștige, Andrei a mers pregătit la pupitru dorindu-și să ghicească prețul cel bun.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 13 decembrie. Ce pensie mică are această concurentă. Liviu Vârciu a fost surprins când a aflat ce meserie a avut

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 13 decembrie. Motivul pentru care Andrei Ștefănescu îl întreabă pe acest concurent ce număr poartă la în... Prețul cel bun, 14 decembrie. Diana, campioana națională care a venit să își încerce norocul la Prețul cel bun. Ce sport...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x