Antena Căutare

Prețul cel bun, 14 decembrie. Diana, campioana națională care a venit să își încerce norocul la Prețul cel bun. Ce sport practică

Andrei Ștefănescu a ales, fără să știe, o campioană națională și europeană din public. Prezentatorul nu a putut să nu o complimenteze, spunându-i că e frumoasă.

Diana Petcu este cea de-a patra concurentă a ediției 69, aleasă de Andrei Ștefănescu. Prezentatorul nu putea să nu observe cât de frumos e îmbrăcată concurenta și ce trup suplu are.

Antena 1

Concurenții s-au pregătit să liciteze pentru produsele expuse în ediția 69 a show-ului Prețul cel bun, fiind pregătitți să câștige. Premiile puse în joc i-au încântat pe concurenții care au fost selectați din public de către Andrei Ștefănescu.

Diana Petcu este cea de-a patra concurentă a ediției 69, aleasă de Andrei Ștefănescu. Prezentatorul nu putea să nu observe cât de frumos e îmbrăcată concurenta și ce trup suplu are.

Diana, campioana plină de energie, pregătită să câștige

Frumoasa concurentă are un trup ca tras printr-un inel și e plină de energie, dorindu-și să câștige premii semnificative în această seară.

Atunci când a întrebat-o cu ce se ocupă, Diana a spus că a predat lecții de înot la Ploiești pentru că a fost instructoare de înot.

Citește și: Prețul cel bun, 10 decembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost uluiți de dezvăluirile unei concurente

“Am făcut înot de performanță 12 ani”, a spus Diana.

“Ceva trofee, ceva premii?”, a întrebat-o Andrei Ștefănescu.

“Campionate naționale, europene, balcaniadă”, a răspuns concurenta încântată.

“Sper să fiu campioană și la voi”, a zis Diana

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 13 decembrie. Concurenta care a venit la emisiune pentru a-l câștiga pe Liviu Vârciu. Ce spune ea

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 14 decembrie. Andrei, concurentul care a mărturisit că are cea mai periculoasă meserie. Cu ce se ocupă... Prețul cel bun, 14 decembrie. Iuliana Luciu, la un pas de un accident vestimentar. Rochia scurtă i-a făcut probleme...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x