Antena Căutare

Prețul cel bun, 13 decembrie. Concurenta care a venit la emisiune pentru a-l câștiga pe Liviu Vârciu. Ce spune ea

Surpriza a fost mare astăzi la Prețul cel bun, fiindcă o concurentă a venit în emisiune pentru a-l câștiga pe Liviu Vârciu. Andrei Ștefănescu i-a urat mult succes.

Prețul cel bun, 13 decembrie. Concurenta care a venit la emisiune pentru a-l câștiga pe Liviu Vârciu. Ce spune ea

Antena 1

Iată că, surpriza a fost una foarte mare pentru Andrei Ștefănescu în această ediție din Prețul cel bun. O concurentă a venit la emisiune pentru a-l câștiga pe Liviu Vârciu, iar șansele nu par să țină cu ea.

Concurenta de la Prețul cel bun care a venit să-l câștige pe Liviu Vârciu, în ediția din 13 decembrie 2021

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun, 13 decembrie 2021 a venit cu gândul să-l câștige pe Liviu Vârciu, dar succesul nu pare să-i surâdă. Aceasta a avut un shcimb de replici amuzante cu Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 10 decembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost uluiți de dezvăluirile unei concurente

„Sunt fericită maxim, mai ales că sunt lângă voi. Din Snagov vin. Sunt operator în industria tutunului”, spune concurenta de la Prețul cel bun, 13 decembrie 2021.

„Te pricep la prețuri?”, o întreabă Andrei Ștefănescu.

„Eu așa zic. Merg la cumpărături. Ce femeie nu merge?”, spune ea.

„Ce ți-ai dori să câștigi?”, întreabă Andrei Ștefănescu.

„L-aș lua și pe Vârciu acasă”, mai spune ea, în formă e glumă.

Citește și: Prețul cel bun, 10 decembrie 2021. Iuliana Luciu a făcut senzație într-o rochie foarte mulată, ce i-a scos în evidență formele

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 10 decembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost uluiți de dezvăluirile unei concurente... Prețul cel bun, 13 decembrie. Ce pensie mică are această concurentă. Liviu Vârciu a fost surprins când a aflat ce meseri...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x