Căutare Live

Prețul cel bun, 14 decembrie. Iuliana Luciu, la un pas de un accident vestimentar. Rochia scurtă i-a făcut probleme

Iuliana Luciu, asistenta de la Prețul cel bun, a fost la un pas de un accident vestimentar atunci când Liviu Vârciu a încercat să îi facă o glumă.

La cea de-a doua licitație din această ediție, Andrei Ștefănescu le-a prezentat celor 4 concurenți un șezlong.

Antena 1

În ediția 69 din show-ul Prețul cel bun, Iuliana Luciu a fost la un pas de un accident vestimentar atunci când prezenta un șezlong care era scos la licitație.

La cea de-a doua licitație din această ediție, Andrei Ștefănescu le-a prezentat celor 4 concurenți un șezlong. Potrivit principiului că omul își face vara sanie, iar iarna căruță, concurenții aveau de ghicit prețul unui șezlong pe timp ce iarnă.

Iuliana Luciu, frumoasa asistentă de la Prețul cel bun, se afla așezată pe șezlong și se asorta perfect, purtând o rochie bleu, scurtă, care îi punea în evidență picioarele interminabile.

Iuliana Luciu, la un pas de un accident vestimentar

Liviu Vârciu a vrut să îi facă o glumă și a dat șezlongul pe spate, fără să se gândească c ear putea urma. Iuliana Luciu era la un punct de un accident vestimentar din pricina rochiei scurte.

Rochia bleu mini s-a ridicat atunci când Liviu a lăsat pe spate șezlongul.

“Bravo, dă-o cu roțile în sus!”, îl încuraja Andrei Ștefănescu pe Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 9 decembrie 2021. Iuliana Luciu, apariție superbă într-o rochie decoltată. Ce s-a văzut

“Stai! Eu știu că ești invidios. Vrei să stai pe el. Andrei, fă ceva!”, a strigat Iuliana Luciu.

“Mă gândesc doar la faptul că ai o rochiță foarte scurtă. Doar asta mă sperie”, spune Andrei Ștefănescu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 8 decembrie 2021. O concurentă a lucrat pentru celebrul actor Kevin Costner! Ce a dezvăluit

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 14 decembrie. Diana, campioana națională care a venit să își încerce norocul la Prețul cel bun. Ce sport... Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care are un frate geamăn identic în public. Ce a dezvăluit despre relația lor...
Ultimele știri
x