Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 aprilie 2022. Tomislav Popovici a surprins cu vocea sa memorabilă și ținuta de dac. Ce a spus Andrei Ștefănescu

Tomislav Popovici este concurentul care l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu vocea sa și ținuta de dac în ediția 55 a sezonului 2 din Prețul cel bun.

Colaj cu Andrei Ștefănescu și un concurent de la Prețul cel Bun Galerie
Concurentul a atras atenția publicului încă din prima clipă cu ținuta sa senzațională. | Antena 1

Cea mai nou ediție a sezonului 2 din Prețul cel bun a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un personaj de-a dreptul spectaculos. Tomislav Popovici a fost cel de-al treilea concurent pe care Andrei Ștefănescu la invitat la pupitru pentru a avea șansa de a spune prețul cel bun al produselor din această seară.

Citește și: Prețul cel bun, 14 aprilie 2022. Mara l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu cu pasiunea sa neobișnuită. Ce hobby are tânăra

Concurentul a atras atenția publicului încă din prima clipă cu ținuta sa senzațională. Piesele vestimentare ale bărbatului l-au făcut pe prezentatorul TV să exclame: „Mamă, ne-am nenorocit. Să lași toba! Bine ai veni, Tomi!”.

Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a auzit vocea lui Tomislav Popovici

Tomislav Popovici a pășit încrezător lângă Andrei Ștefănescu pentru a discuta cu el, însă un detaliu important la-a surprins pe prezentatorul TV. Momentul în care concurentul a început să vorbească l-a lăsat cu gura căscată pe artist.

„Mama! Zici că ai venit să ne mănânci”, a reacționat Andrei Ștefănescu.

„Lumea zice că am venit aici la război, nu știu de ce!”, i-a răspuns Tomislav Popovici.

Prezentatorul TV nu a ezitat să-i mărturisească concurentului că arată ca un dac adevărat.

„Exact, este o ținută de dac. (...) Am fost trimis de elevii mei aici, eu sunt învățător”, a mai povestit el.

Citește și: Prețul cel bun, 13 aprilie 2022. Liviu Vârciu a învățat de la Aico să vorbească în limba kazahă. Ce a pus-o pe tânără să traducă

„Cred că elevii tăi sunt cei mai fericiți la orele tale. Mi se pare că ești un personaj extraordinar. Ești un învățător bun, ce spun copiii?”, a mai întrebat Andrei Ștefănescu.

„Eu cred că da, dacă la mine în clasa de la 40 - 60 de km depărtare, înseamnă că le place, sincer. (...) De 30 de ani sunt coregraf în trei ansambluri diferite: două românești, unul sârbesc.”, a mai adăugat Tomislav Popovici, vizibil emoționat și mândru.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 14 aprilie 2022. Mara l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu cu pasiunea sa neobișnuită. Ce hobby are tână... Prețul cel bun, 18 aprilie 2022. Concurenta cu o meserie neașteptată pentru vârsta ei. “E nebună, Doamne!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x