Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu „i-a găsit” iubită lui Andrei Ștefănescu. Ce a spus un concurent despre amica lui

Liviu Vârciu „i-a găsit” iubită lui Andrei Ștefănescu, la Prețul cel bun, 15 noiembrie 2021. Concurentul Marcel a venit cu o susținătoare care nu este cuplată și a ținut să spună acest lucru.

Liviu Vârciu „i-a găsit” iubită lui Andrei Ștefănescu. Ce a spus un concurent despre amica lui la Prețul cel bun

Antena 1

Liviu Vârciu a găsit o oportunitate de a-l combina pe Liviu Vârciu la Prețul cel bun. Unul dintre concurenții din această seară a avut alături de el o susținătoare pe nume Miriam și a ținut să spună la tv, despre ea, că este singură. Liviu Vârciu i l-a „oferit” pe Andrei Ștefănescu.

Liviu Vârciu i-a „găsit” o iubită lui Andrei Ștefănescu, la Prețul cel bun, 15 octombrie. Cum arată Miriam

Iată că, nu e prima dată când Liviu Vârciu încearcă să-i găsească o parteneră de viață lui Andrei Ștefănescu. Prezentatorul tv află despre amica unui concurent că este singură, nu are pe nimeni, și găsește o soluție - Andrei Ștefănescu. Desigur, totul a fost doar o glumă, mai ales că Liviu Și andrei își permit astfel de replici ironice, dat fiind faptul că sunt prieteni foarte buni de mai mulți ani.

Citește și: Prețul cel bun, 12 noiembrie. Maria, concurenta care l-a supărat pe Liviu Vârciu. Care a fost motivul

„Sper că era cu tine domnișoara pe care ai luat-o în brațe. Mă speriasem un pic. Miriam, ce nume frumos. E cu tine?”, îl prezintă Andrei Ștefănescu pe concurentul Marcel care atunci când află că va intra în joc îi opferă amicei sale, Miriam, o îmbrățișare lungă.

„Cei mai buni susținători ai mei, cea mai de preț. Pe soție mă bazez”, spune concurentul.

După ce acesta a câștigat o licitație, succesul său a fost explicat în platoul emisiunii. „Soția l-a ajutat”, spune Andrei Ștefănescu.

„Pe soție o felicitam”, adaugă Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 12 noiembrie. Valeriu, concurentul care i-a amintit lui Liviu Vârciu de trupa L.A.

„Miriam nu are pe nimeni”, ține să facă această precizare, Marcel.

„Miriam, dacă te poți ridica în picioare, că și Andrei al meu nu are pe nimeni”, spune Liviu Vârciu. „Are ceva fiindcă nu are pe nimeni”, spune Andrei Ștefănescu, după ce îi vede frumusețea femeii.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 12 noiembrie. Maria, concurenta care l-a supărat pe Liviu Vârciu. Care a fost motivul... Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu, surprins total de o concurentă: „Nu se mai bucură românul la 1000 de lei”...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x