Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 octombrie. Concurenta pentru care Liviu Vârciu a spus: „Dacă ar fi fost aici Nea Mărin v-ar fi iubit”

Liviu Vârciu a fost surprins de una dintre concurentele de la Prețul cel bun, 15 octombrie. Aceasta a venit alături de prietenele sale îmbrăcate toate în port popular, iar Liviu Vârciu a ținut să le felicite.

Liviu Vârciu, surprins de o concurentă de la Prețul cel bun, după ce a venit îmbrăcată în port popular Galerie
Liviu Vârciu, surprins de o concurentă de la Prețul cel bun, după ce a venit îmbrăcată în port popular | Antena 1

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun, 15 octombrie, a reușit să-l surprindă pe Liviu Vârciu, după ce a venit la emisiune îmbrăcată în port popular.

Liviu Vârciu, surprinsă să vadă o concurentă îmbrăcată în port popular. Ce i-a spus

Liviu Vârciu a fost surprins cu adevărat de una dintre concurentele de la Prețul cel bun după ce a venit în platoul emisiunii îmbrăcată în costum popular, cu o ie superbă pentru care a fost lăudată de prezentatorul tv. Liviu i-a spus că dacă ar fi fost Nea Mărin prezent în emisiune, ar fi fost foarte mândru de ea.

Citește și: Prețul cel bun, 15 octombrie. Iuliana Luciu a purtat o ținută de vis care i-a pus în evidență silueta perfectă

„Gustul mâncării dacă cu ustensile din bambus ai amestecat”, spune Andrei Ștefănescu.

De la Chefi la cuțite, le crește puțin valoarea. Gabriela vii cu noi. Cu cine ai venit?”, anunță Liviu Vârciu.

„Cu soțul meu pe care-l iubesc foarte mult și sora mea, Mihaela”, spune concurenta.

„Of, ce frumoase sunteți toți în port popular. Of, dacă ar fi Nea Mărin aici, v-ar iubi și v-ar spune ce frumoase sunteți, așa-s româncele noastre”, mai spune Liviu Vârciu.

„Da, noi suntem iubitoare de patrie și de neam. Sunt mamă, sunt soție și sunt inginer constructor. Construim familie frumoase, case, tot ce este de drgoste. Andrei, când vrei să-ți construiești o casă, poți să apelezi la mine”, mai spune concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 14 octombrie. Concurenta de la Prețul cel bun care l-a luat prin surprindere pe Andrei Ștefănescu cu tatuajele ei

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 15 octombrie. Liviu Vârciu și o concurentă din emisiune, replici amuzante. Despre ce au vorbit... Prețul cel bun, 15 octombrie. Iuliana Luciu a purtat o ținută de vis care i-a pus în evidență silueta perfectă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x