Prețul cel bun, 15 septembrie 2021 Constantina a fost plecată 26 de ani în Italia și i-a spus o poveste savuroasă lui Liviu Vârciu

Doamna Constantina are 68 de ani și a venit le Prețul cel bun, und eși-a spus povestea de viață.

Constantina și-a spus povestea de viață la Prețul cel bun

Antena 1

Liviu Vârciu a ascultat cu interes povestea doamnei Constantina, care a fost plecată timp de 68 de ani în Roma. Tocmai de aceea, doamna a avut dificultăți în ceea ce privește valoarea mondei naționale.

Doamna Constantina și Liviu Vârciu au avut un sialog savuros în italiană. Mai mult, concurenta a spus ce s-a întâmplat cu banii pe care i-a câștigat în Italia.

Ce a povestit Constantina la Prețul cel bun

„Am fost plecată 26 de ani și nu prea înțeleg prețurile. În 96 soțul ,meu a venit în țară. I-am dat bani de buzunar, bani să cumpere o casă, a păpat banii prin cafenele. După 7 luni mă cheamă: „Alo, Piți / Cine ești mă tu? / Sunt soțul tău, ce nu mă mai recunoști? / Cine mă?”, a povestit doamna Constantina.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

„Nu, nu, nuuu”, a oprit-o Liviu Vârciu adăugând apoi: „Îmi spuneți că abia aștept să aud varianta necenzurată”, a glumit prezentatorul Prețul cel bun.

Constantina a juccat „Două norocoase”, unde a trebuit să pună în perche câte două produse care să coste îmreună 1624 de lei: trotinetă electrică, role, aparat de ras electric și aragaz retro.

Din păcate, Constantina nu a câștigat jocul.

Citește și: Prețul cel bun, 13 septembrie 2021. Liviu Vârciu a căzut în genunchi când a aflat că Julieta a intrat în finala ediției 6

Cum se desfășoară show-ul de la Antena 1 Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri