Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

Încă de la începutul ediției cu numărul 7 de Prețul cel bun prezentatorii Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au descoperit că doi dintre concurenți au o legătură care a fost strânsă timp de 36 de ani.

Povestea foștilor soți i-a umit pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun

Antena 1

Gabriela și Viorel au avut o căsnicie de 26 de ani, care s-a destrămat. Totuși, cei doi au rămas în relații bune și au venit să câștige premii numeroase la „Prețul cel bun”.

Când a văzut că ambii poartă numele de Iacobovici, Andrei Ștefănescu a întrebat-o pe Gabriela ce legătură există între ei, iar femeia a răspuns: „Am venit cu fostul”.

„Stai că m-a luat inima. Că mi s-a întâmplat și mie. V-ați gândit voi în aceeași seară să ne luați banii?” a reacționat Andrei Ștefănescu când a aflat că cei doi concurenți sunt divorțați.

„Noi suntem foarte buni prietnei și ne-am gândit să venim să ne distrăm și să câștigăm”.

„Eu am venit să câștig. Nu ar fi prima dată când mă bat cu fosta”, a intervenit la rândul său și Viorel.

Fiica celor doi s-a aflat în tabăra de susținători a tatălui.

Citește și: Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Adrian, zis și Bruce Willis din Vaslui, a „explodat” de bucurie când a auzit că a câștigat

Viorel a câștigat prima probă din ediția 7 de Prețul cel bun

Prima rundă de departajare a fost câștigată chiar de Viorel, care a dat cel mai apropiat preț pentru o colecție de benzi desenate cu supereroi, pentru că a estimate la 150 de lei, prețul cel bun al colecției fiind de 159 de lei.

Viorel a spus o poveste din timpul căsniciei cu Gabriela, care i-a uimit pe prezentatori.

„A dat cu mașina peste mine. Eram într-o benzinărie din Gecia și i-am zis doamnei dă mașina puțin mai în față pentru că nu ajunge pompagiul să bage motorină. Și a dat mașina până pe piciorul meu și când am început să țip au piciorul ea a băgat în marșalier și a mai trecut o dată”, a povestit Viorel la Prețul cel bun.

Ce trebuie să știi despre show-ul Prețul cel bun

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri