Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor cu cea de-a doua ediție a show-ului Prețul cel bun, care aduce noi concurenți mai pregătiți ca niciodată să ghicească prețul cel bun al produselor.

Cea de-a doua ediție a quiz show-ului Prețul cel bun aduce concurenți hotărâți și foarte încrezători în forțele proprii

Antena 1

Cea de-a doua ediție a quiz show-ului Prețul cel bun aduce concurenți hotărâți și foarte încrezători în forțele proprii, printre aceștia se numără și doamna Emilia, concurenta care i-a atras atenția încă din prima clipă lui Liviu Vârciu.

Andrei Ștefănescu a fost cel care a numit concurenții pentru prima licitație din această seara și i-a făcut o intrare spectaculoasă colegului său de platou. Chiar înainte de a începe competiția, Liviu Vârciu a oferit o replică de-a dreptul savuroasă, după ce a observat-o pe doamna Emilia.

"Se uită doamna la mine zici că sunt îmbrăcat de la altceva. Cum vă cheamă doamnă?", a spus prezentatorul TV, vizibil pus pe glume.

Citește și: Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Niculae a îmbrățișat toată sala după ce a ghicit prețul cel bun. Ce i-a spus lui Liviu Vârciu

Doamna Emilia nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit un răspuns ferm. După ce și-a spus numele, concurenta a dezvăluit că vine de la Câmpulung, iar Liviu Vârciu nu a ezitat să facă câteva glume: "Mie nu imi place acolo doamnă! Lumea rea"

La ce gest a apelat Liviu Vârciu pentru a se face auzit de doamna Emilia

Doamna Emilia a surprins pe toată lumea cu energia sa pozitivă și spiritul de glumă, lucru care l-a impresionat pe Liviu Vârciu. Deși a spus că nu îi place locul de unde vine concurentă, prezentatorul TV a ținut neapărat să îi mărturisească că de ea îi place foarte mult.

"Vă spun într-un episod următor de ce nu îmi place acolo, dar de dumneavoastră îmi place foarte mult.", a spus artistul hotărât, însă replica sa nu a fost auzită de către doamna Emilia, motiv pentru care a apelat la un gest de-a dreptul înduioșător.

Pentru a se face auzit, Liviu Vârciu s-a dus mai aproape de concurentă pentru a repeta faptul că de ea îi place foarte mult.

Citește și: Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Mihaela, concurenta pe care Andrei Ștefănescu a luat-o în brațe și nu i-a mai dat drumul

"Și mie", i-a răspuns doamna Emilia, vizibil entuziasmată și nerăbdătoare să ghicească prețul cel bun.

Înante de a începe licitația, Liviu Vârciu și-a dorit să afle de cine a venit însoțită doamna Emilia în show. Concurenta i-a dezvăluit faptul că cea alături de care a venit este nepoata sa, care o susține în această competiție.

Citește și
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mai multe articole

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri