Antena Căutare

Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care a venit pentru a câștiga un iubit.Cu ce se ocupă și ce spune despre bărbatul perfect

O concurentă de la Prețul cel bun a venit la emisiune pentru a-și găsi iubit. Iată ce i-a spus aceasta lui Liviu Vârciu.

Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care a venit pentru a câștiga un iubit.Cu ce se ocupă și ce spune despre bărbatul perfect

Antena 1

O concurentă de la Prețul cel bun, ceva mai îndrăzneață, i-a spus lui Liviu Vârciu că-și dorește că sâștige un iubit la emisiune. Tot platoul emisiunii s-a amuzat de replica ei, care a stârnit hohote de râs în rândul audienței.

Concuenta de la Prețul cel bun, 17 noiembrie, care a venit la emisiune să-și găsească iubit

Una dintre concurentele de astăzi de la Prețul cel bun, 17 noiembrie, a surprins pe toată lumea după ce a spus că ea a venit în emisiune să-și găsească iubit. Liviu Vârciu a insistat pe subiect și i-a adresat mai multe întrebări.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu, surprins total de o concurentă: „Nu se mai bucură românul la 1000 de lei”

„Minune, Rozi s-a apropiat cel mai mult de preț. Vino lângă mine. Ia uite ce ai câștigat. Am înțeles, ești singurică? Cauți un iubit?” spune Liviu. „Da”, răspunde ea.

„Dar nu e mai bine singurică? Să poți face ce vrei, să nu ai pe cine să cerți?”, mai întreabă el. „Nu cert pe nimeni eu, nu-mi place nici să fiu certată”, spune ea.

„Pai și ce s-a întâmplat?”, întreabă Liviu. „Nu s-a întâmplat nimic, a fost alegerea mea și așa este cel mai bine”, explică ea. „Ai zis gata?”, mai spune el.

„Indiferent dacă rezultatul e pozitiv sau negativ, totul e în favoarea mea”, mai spune ea. „Asta e cea mai bună metodă, așa s-a mințit și Andrei de 4-5 ori”, explică Liviu.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. „De unde vii, Înălțimea dumneavoastră?”Motivul pentru care Liviu Vârciu i-a spus asta unui concurent

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 17 noiembrie. Motivul pentru care acest concurent a fost întrebat de Liviu Vârciu dacă îl cunoaște pe Mi... Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care a venit pentru a câștiga o porție de mici. Motivul pentru care a spus ace...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x