Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu, surprins total de o concurentă: „Nu se mai bucură românul la 1000 de lei”

Liviu Vârciu a fost amuzat de o concurentă care nu s-a bucurat pe deplin de premiul pe care ea l-a câștigat la Prețul cel bun, iar prezentatorul tv a ținut să-i spună câteva lucruri.

Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu, surprins total de o concurentă: „Nu se mai bucură românul la 1000 de lei”

Antena 1

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun, 15 noiembrie, a reușit să-l amuze foarte tare pe prezentatorul tv Liviu Vârciu, doar prin simplul fapt că nu părea prea încântată de faptul că a intrat în posesia premiului de 1000 de lei de la licitație.

Liviu Vârciu, amuzat de concurenta de la Prețul cel bun, 15 noiembrie, care nu a fost pe deplin fericită de câștig

Iată că una dintre concurentele de astăzi din emisiune, pe nume Diana, a reușit să-l facă pe Liviu Vârciu să se întrebe de ce românii nu se mai bucură la banii primiți aproape degeaba. Acesta a făcut și o remarcă cu privire la acest aspect.

Citește și: Prețul cel bun, 12 noiembrie. Gluma lui Liviu Vârciu care a stârnit hohote de râs. Andrei a adus completări

„Diana este următorul concurent. Toți sunt cu tine? Sunt prietenii tăi? Soț?”, o invită Andrei Ștefănescu în platou.

„Soț nu am aici, e de seviciu cu copiii”, spune ea amuzată.

„Cu ce te ocupi?”, o întreabă Andrei. „Sunt ajutor bucătar”, răspunde ea.

„Cea mai tristă a câștigat, Diana. Nu mai fi supărată. Ai câștigat 1000 lei. Felicitări. Nu se mai bucură românul nici la 1000 lei. Te consideri o persoană norocoasă?”, o întreabă Liviu Vârciu pe Diana.

Citește și: Prețul cel bun, 11 noiembrie. Patricia, concurenta pasionată de motoare, pregătită să câștige

„Nu. E primul meu noroc în 40 de ani. Vreau să câștig mai mult. Zic că sunt mai puțin norocoasă și câștig”, mai spune ea. „Nu știu dacă norocoasă ești, dar ghinionistă...”, completează și Liviu.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu „i-a găsit” iubită lui Andrei Ștefănescu. Ce a spus un concurent despre amica... Prețul cel bun, 15 noiembrie. „De unde vii, Înălțimea dumneavoastră?”Motivul pentru care Liviu Vârciu i-a spus asta unui...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x