Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 noiembrie. „De unde vii, Înălțimea dumneavoastră?”Motivul pentru care Liviu Vârciu i-a spus asta unui concurent

Liviu Vârciu a fost surprins de înălțimea unui concurent de la Prețul cel bun, 15 noiembrie. Prezentatorul tv a avut și o remarcă asupra lui.

Prețul cel bun, 15 noiembrie. „De unde vii, Înălțimea dumneavoastră?”Motivul pentru care Liviu Vârciu i-a spus asta unui concurent

Antena 1

Unul dintre concurenții de la Prețul cel bun, 15 noiembrie, a reușit să-l surprindă total pe prezentatorul tv care a ținut să-i și spună ceva.

Concurentul de la Prețul cel bun, 15 noiembrie, care l-a făcut pe Liviu Vârciu să spună „Înălțimea dumneavoastră”

Un concurent de la Prețul cel bun l-a uimit pe Liviu Vârciu cu înălțimea sa. Prezentatorul tv a ținut să-i transmită că este foarte înalt, într-un mod inedit.

„Să crești mare, Ionuț, mai mare decât ești. Vino lângă mine. Te-ai aporpiat cel mai mult de sumă. Bună seara, Ionuț. De unde vii, Înălțimea dumneavoastră?”, spune Liviu Vârciu, după ce anunță câștigătorul licitației.

Citește și: Prețul cel bun, 10 noiembrie. Dezvăluirea lui Liviu Vârciu despre meseriile pe care le-a practicat înainte să devină celebru

„Din Prahova”, îi răspunde concurentul Ionuț.

„Acolo e aerul altfel...”, spune Vârciu despre înălțimea lui. „E mai curat.”, a fost și replica lui Ionuț.

„Cu ce te ocupi?”, întreabă Liviu Vârciu. „Sunt shaormar”, răspunde el.

„Bine de tot, bravo, Ionuț. Omul care stă acolo și transpiră și ăi e cald. E greu?”, întreabă Liviu Vârciu. „Nu e, doar trebuie să suport căldura”, mai spune Ionuț.

Citește și: Prețul cel bun, 10 noiembrie. Doamna Doina, "româncuța" care a câștigat chiar de ziua ei de naștere. Ce premiu a luat acasă

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu, surprins total de o concurentă: „Nu se mai bucură românul la 1000 de lei”... Prețul cel bun, 16 noiembrie. Cu ce obiect nu vrea această concurentă să plece în vacanță. Andrei Ștefănescu nu se aștep...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x