Antena Căutare

Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurenta care îl face pe Liviu Vârciu să-i spună „sunteți la fel de rele?”. De ce i-a spus asta

O concurentă de la Prețul cel bun, 18 noiembrie 2021, a reușit să-l facă pe Liviu Vârciu să-i spună în glumă câteva vorbe dure.

Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurenta care îl face pe Liviu Vârciu să-i spună „sunteți la fel de rele?”. De ce i-a spus asta Galerie
Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurenta care îl face pe Liviu Vârciu să-i spună „sunteți la fel de rele?”. De ce i-a spus asta | Antena 1

Venită din Iași, concurenta a reușit să-l facă pe Liviu Vârciu să-i spună „Nici nu știu cum să reacționez. Mai sunteți rele?”, totul, desigur, sub formă de glumă, în stilul caracteristic al prezentatorului tv. Acesta a auzit din ce zonă a țării vine și a reacționat imediat.

Concurenta de la Prețul cel bun, 18 noiembrie, care reușește să-l facă pe Liviu Vârciu să spună „Mai sunteți rele?”

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun de astăzi a reușit să-l facă pe Liviu Vârciu să nu știe ce să spună. Când a auzit că vine de la Iași, el nu a știut dacă trebuie să se bucure sau nu. Acesta chiar a îndrăznit și a întrebat-o pe concurentă dacă încă sunt femeile din zona Moldovei rele.

Citește și: Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care a venit pentru a câștiga un iubit.Cu ce se ocupă și ce spune despre bărbatul perfect

„Cea care s-a apropiat cel mai bine de asevăr este Andreea cu 159 lei, vino lângă mine, Felicitări. De unde vii?”, întreabă Liviu Vârciu. „Din Iași”, răspunde concurenta. „Of, nici nu știu dacă să mă bucur sau să nu mă bucur când văd o moldoveancă. Cum mai sunteți? La fel de rele?”, întreabă Liviu Vârciu.

„Da, și mai rele”, spune ea. „Mă bucur măcar că sunteți sincere. Măritată?”, întreabă Liviu în continuare. „Da, soțul e în sală”, răspunde concurenta.

„Cu ce te ocupi?”, mai întreabă Liviu Vârciu. „Lucrez în IT, verific softul din calculatoare”, răspunde ea.

„Te consideri o persoană norocoasă?”, mai întreabă prezentatorul tv. „Da, pentru că sunt aici, la Prețul cel bun”, răspunde ea.

Citește și: Prețul cel bun, 17 noiembrie. Motivul pentru care acest concurent a fost întrebat de Liviu Vârciu dacă îl cunoaște pe Mihai Petre

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care a venit pentru a câștiga o porție de mici. Motivul pentru care a spus ace... Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care-l face pe Andrei să-și amintească de Nea Mărin. Reacția lui Vârciu: „Ne-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x