Antena Căutare

Prețul cel bun, 17 noiembrie. Motivul pentru care acest concurent a fost întrebat de Liviu Vârciu dacă îl cunoaște pe Mihai Petre

Liviu Vârciu a ținut să-l întrebe pe unul dintre concurenții de la Prețul cel bun dacă îl cunoaște pe Mihai Petre. Iată ce a răspuns acesta.

Prețul cel bun, 17 noiembrie. Motivul pentru care acest concurent a fost întrebat de Liviu Vârciu dacă îl cunoaște pe Mihai Petre Galerie
Prețul cel bun, 17 noiembrie. Motivul pentru care acest concurent a fost întrebat de Liviu Vârciu dacă îl cunoaște pe Mihai Petre | Antena 1

Liviu Vârciu a ținut să-l întrebe pe unul dintre concurenții de la Prețul cel bun, 17 noiembrie, dacă a auzit de Mihai Petre și dacă îl cunoaște, iar răspunsul l-a luat prin surprindere.

Concurentul Matyas Bodo care l-a surprins pe Liviu Vârciu cu răspunsul său, atunci când a fost întrebat dacă a auzit de Mihai Petre

Un concurent de la Prețul cel bun a reușit să-l surprindă pe Liviu Vârciu cu răspunsul său. De profesie, instructor de dans, Liviu Vârciu a ținut să-l întrebe dacă nu a auzit de Mihai Petre sau dacă îl cunoaște, iar răspunsul concurentului a fost pe măsură.

Citește și: Prețul cel bun, 16 noiembrie. Cu ce obiect nu vrea această concurentă să plece în vacanță. Andrei Ștefănescu nu se aștepta

„Matyas, vino lângă mine. Cu ce te ocupi?”, spune Liviu Vârciu și îl invită în platou pe concurent. „Agent vânzări, instructor de dans. Am făcut dansuri de societate timp de 12 ani și după am devenit instructor de dans”, îi răspunde el.

„Și ai auzit de unul Mihai Petre?”, întreabă Liviu Vârciu. „Da, am auzit”, spune concurentul.

„Așa de se laudă el că e campion”, spune Liviu Vârciu. „Da, este”, aprobă concurentul.

„Eu nu cred. Să înțeleg că în casă dansezi cu soția”, spune Liviu Vârciu. „Nu am soție, dansez singur, nici iubită nu am”, completează concurentul.

Citește și: Prețul cel bun, 16 noiembrie. Concurenta care-i spune ui Liviu Vârciu „ghicește-mi vârsta dacă ești la Prețul cel bun”

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. „De unde vii, Înălțimea dumneavoastră?”Motivul pentru care Liviu Vârciu i-a spus asta unui concurent

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care „l-a scos” din sărite pe Andrei Ștefănescu cu meseria ei. Ce i-a spus prez... Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care a venit pentru a câștiga un iubit.Cu ce se ocupă și ce spune despre bărbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x