Antena Căutare

Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care a venit pentru a câștiga o porție de mici. Motivul pentru care a spus acest lucru

Concurentul de la Prețul cel bun, 18 noiembrie, a făcut o serie de glume cu Andrei Ștefănescu, iar la final a reieșit faptul că el își dorea să câștige o porție de mici din partea emisiunii.

Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care a venit pentru a câștiga o porție de mici. Motivul pentru care a spus acest lucru Galerie
Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care a venit pentru a câștiga o porție de mici. Motivul pentru care a spus acest lucru | Antena 1

Unul dintre concurenții de la Prețul cel bun, 18 noiembrie, a venit la emisiune pentru a câștiga produse „mici”, așa cum le-a denumit el, iar Andrei Ștefănescu a reușit imediat să transforme totul într-o glumă la care Alexandru a știut cum să-i facă față. Iată schimbul de replici dintre aceștia.

Concurentul Alexandru de la Prețul cel bun, 18 noiembrie, care a venit la emisiune pentru o porție de mici

Andrei Ștefănescu a fost surprins să audă pentru ce premiu a venit la emisiune unul dintre concurenții de astăzi, pe nume Alexandru. Deși acesta a spus că participă la jocuri pentru a câștiga obiecte „mici”, ușor de cărat, prezentatorul tv a știut cum să facă imediat o glumă.

Citește și: Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care a venit pentru a câștiga un iubit.Cu ce se ocupă și ce spune despre bărbatul perfect

„Și iată că mergem mai departe și îl invităm în scenă pe Alexandru Cernat. Bine ai venit. Ce faci?”, îl prezintă Andrei Ștefănescu pe concurent în platou. „Bine”, îi răspunde el.

„Fericit? Un pic introvertit? Ce premii vrei să câștigi?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Ceva mic, să pot să transport”, spune el.

„Câți mici vrei?”, întreabă prezentatorul tv. „O porție”, se amuză și concurentul. „5 mici pentru prietenul nostru, Alexandru și să iei premiile care îți plac ție”, mai spune Andrei Ștefănescu.

După ce acesta a câștigat o licitație, Liviu Vârciu mai are și el câteva întrebări pentru concurent.

„De unde vii?”, îl întreabă Liviu. „Ploiești”, îi răspunde Alexandru. „It-ist pe service, repar calculatoare”, răspunde concurentul, întrebat fiind despre profesia lui. „Electronist. Ce pasiuni mai ai?”, întreabă Liviu Vârciu. „Ceva drumeții în natură, oamenii îmi plac”, mai spune concurentul.

Citește și: Prețul cel bun, 17 noiembrie. Motivul pentru care acest concurent a fost întrebat de Liviu Vârciu dacă îl cunoaște pe Mihai Petre

„Și mie îmi plac oamenii”, conchide Liviu.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care a venit pentru a câștiga un iubit.Cu ce se ocupă și ce spune despre bărbat... Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurenta care îl face pe Liviu Vârciu să-i spună „sunteți la fel de rele?”. De ce i-a sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x