Antena Căutare

Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care-l face pe Andrei să-și amintească de Nea Mărin. Reacția lui Vârciu: „Ne-am certat”

Un concurent de la Prețul cel bun, 18 noiembrie 2021, reușește să-i amintească lui Andrei Ștefănescu de Nea Mărin. Acesta a spus care este meseria sa, iar cei doi prezentatori tv au făcut imediat legăturile.

Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care-l face pe Andrei să-și amintească de Nea Mărin. Reacția lui Vârciu: „Ne-am certat”

Antena 1

Un concurent de la Prețul cel bun, 18 noiembrie, i-a surprins cei doi prezentatori tv cu meseria pe care acesta o are. Bărbatul spune că este de profesie dansator de dansuri populare și Andrei Ștefănescu a știut exact ce să-i spună, aducându-și aminte de Nea Mărin.

Concurentul care i-a amintit ui Andrei Ștefănescu de Nea Mărin, la Prețul cel bun, 18 noiembrie

Un concurent de la Prețul cel bun, 18 noiembrie, i-a amintit lui Andrei Ștefănescu de Nea Mărin, după ce a auzit care este profesia lui. Prezentatorul tv i-a spus și că Liviu Vrâciu are un „tată” coregraf în domeniu, iar Liviu a făcut o remarcă amuzantă, spunând că ei nu-și mai vorbesc.

Citește și: Prețul cel bun, 17 noiembrie. Motivul pentru care acest concurent a fost întrebat de Liviu Vârciu dacă îl cunoaște pe Mihai Petre

„Intră Bogdan Stan. Bine ai venit, fericit? Un pic emoționat. Nu te așteptai, nu?”, spune Andrei Ștefănescu când îl vede pe concurent puțin emoționat și roșu la față.

„Da, puțin”, spune concurentul.

„Spune-mi cu ce te ocupi?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Sunt dansator de dansuri populare”, răspunde concurentul de la Prețul cel bun.

„Ai acolo un specialist, tăticul lui e mare coegraf în viață”, se amuză Andrei Ștefănescu. „Nu mai e, ne-am certat. Bine ai venit, Bogdan”, spune și Liviu Vârciu, sub formă de glumă, despre relația sa cu Nea Marin.

Citește și: Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care a venit pentru a câștiga un iubit.Cu ce se ocupă și ce spune despre bărbatul perfect

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurenta care îl face pe Liviu Vârciu să-i spună „sunteți la fel de rele?”. De ce i-a sp... Prețul cel bun, 19 noiembrie. De ce a fost acest concurent asemănat cu Laura Vass. Ce i-a spus Andrei Ștefănescu...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x