Antena Căutare

Prețul cel bun, 19 noiembrie. De ce a fost acest concurent asemănat cu Laura Vass. Ce i-a spus Andrei Ștefănescu

Unul dintre concurenții de astăzi de la Prețul cel bun, 19 noiembrie, a fost comparat cu interpreta Laura Vass. Iată care a fost motivul.

Prețul cel bun, 19 noiembrie. De ce a fost acest concurent asemănat cu Laura Vass. Ce i-a spus Andrei Ștefănescu

Antena 1

Unul dintre concurenții ediției de astăzi de la Prețul cel bun, 19 noiembrie, a fost comparat cu artista Laura Vass pentru asemănarea de nume de familie. Toul a fost făcut sub formă de glumă, iar concurentul a știut cum să o întoarcă.

Concurentul de la Prețul cel bun, 19 noiembrie, asemănat cu Laura Vass. Care a fost motivul

În ediția de astăzi de la Prețul cel bun, 19 noiembrie, unul dintre concurenții prezenți în emisiune a fost comparat cu Laura Vass din cauza numelui său de familie. El și Andrei Ștefănescu au avut un schimb de replici motivator și amuzant.

Citește și: Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care-l face pe Andrei să-și amintească de Nea Mărin. Reacția lui Vârciu: „Ne-am certat”

„Sorin Vas, ca Laura Vass?”, întreabă Andrei Ștefănescu când îl invită în scenă pe concurent. „Asemănător”, îi răspunde el.

„Cu ce te ocupi?”, întreabă Liviu Vârciu. „Sunt consiier de dezvoltare personală. Momentan lucrez pe percepția umană, te ajut să te fac să te simți mai bine”, spune concurentul.

„Te pricepi a prețuri?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Da”, răspunde el. „Ce îți dorești să câștigi?”, mai întreabă prezentatorul tv. „O vacanță”, îi răspunde concurentul.

Citește și: Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurenta care îl face pe Liviu Vârciu să-i spună „sunteți la fel de rele?”. De ce i-a spus asta

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care-l face pe Andrei să-și amintească de Nea Mărin. Reacția lui Vârciu: „Ne-a... Prețul cel bun, 19 noiembrie. Discursul motivațional pe care l-a avut în cadrul emisiunii concurentul. Ce i-a spus Liviu...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x