Antena Căutare

Prețul cel bun, 19 noiembrie. Discursul motivațional pe care l-a avut în cadrul emisiunii concurentul. Ce i-a spus Liviu Vârciu

Un concurent de la Prețul cel bun l-a surprins pe Liviu Vârciu cu meseria lui. Acesta este consilier pe dezvoltare personală, iar public a amuțit când a auzit discursul său motivațional.

Prețul cel bun, 19 noiembrie. Discursul motivațional pe care l-a avut în cadrul emisiunii concurentul. Ce i-a spus Liviu Vârciu Galerie
Prețul cel bun, 19 noiembrie. Discursul motivațional pe care l-a avut în cadrul emisiunii concurentul. Ce i-a spus Liviu Vârciu | Antena 1

Unul dintre concurenții de astăzi de la Prețul cel bun, 19 noiembrie, a fost comparat cu interpreta Laura Vass. Iată care a fost motivul și ce profesie are el.

Concurentul de la Prețul cel bun, 19 noiembrie, care a surprins pe toată lumea cu meseria sa

„Sorin Vas, ca Laura Vass?”, întreabă Andrei Ștefănescu când îl invită în scenă pe concurent. „Asemănător”, îi răspunde el.

„Cu ce te ocupi?”, întreabă Liviu Vârciu. „Sunt consiier de dezvoltare personală. Momentan lucrez pe percepția umană, te ajut să te fac să te simți mai bine”, spune concurentul.

„Te pricepi a prețuri?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Da”, răspunde el. „Ce îți dorești să câștigi?”, mai întreabă prezentatorul tv. „O vacanță”, îi răspunde concurentul.

Citește și: Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurenta care îl face pe Liviu Vârciu să-i spună „sunteți la fel de rele?”. De ce i-a spus asta

Liviu Vârciu a fost surprins, după ce concurentul a câștigat licitația, să afle ce meserie deține el.

„Sorin vine lângă mine. Foarte serios”, îi spune Liviu Vârciu. „Îmi stăpânesc energia”, răspunde concurentul. „Adică energia vrea să iasă din trupul acesta perfect și tu o stăpânești”, spune Liviu. „Vrea să iasă, dar e filtrată foarte bine”, continuă concurentul.

„Ești ciudat”, face Liviu Vârciu o remarcă. „O iau ca pe un compliment”, spune el. „Cu ce te ocupi?”, întreabă Liviu. „Lucrez cu percepția umană, lucrez cu oamenii să-și găsească echilibrul”, spune concurentul.

„Eu am nevoie de un om ca el. Să înțeleg, eu am nevoie de un om care să-mi zică ce simt. Am înțeles bine?”, spune Vârciu. „Tu poți decide dacă vrei ca o experiență să te facă bine sau rău”, continuă concurentul.

„Ție ți-e bine sau rău la Prețul cel bun?”, întreabă Liviu Vârciu. „Da. Eu sunt cu mâinile în spate și tu în față. Eu am mai multă energie în jur, tu în față”, spune el.

Citește și: Prețul cel bun, 18 noiembrie. Concurentul care a venit pentru a câștiga o porție de mici. Motivul pentru care a spus acest lucru

„Cu ce ne ajută treaba asta?”, întreabă Liviu. „Tu alegi să te simți bine sau nu”, răspunde concurentul.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 19 noiembrie. De ce a fost acest concurent asemănat cu Laura Vass. Ce i-a spus Andrei Ștefănescu... Prețul cel bun, 19 noiembrie. „Sunt frumoasă”. De ce se autointitulează astfel această concurentă. Ce i-a răspuns Liviu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x