Antena Căutare

Prețul cel bun, 28 septembrie 2021. Laura l-a făcut pe Liviu Vârciu să scape microfonul din mână. Ce i-a spus concurenta

Liviu Vârciu și-a scăpa microfonul din mână în ediția 17 din Prețul cel Bun, după ce o concurentă l-a surprins cu meseria pe care o practică în viața de zi cu zi.

liviu-vârciu-laura-în-trei-ipostaze-diferite Galerie
Liviu Vârciu și-a scăpa microfonul din mână în ediția 17 din Prețul cel Bun, după ce o concurentă l-a surprins cu meseria pe care o practică în viața de zi cu zi. | Antena 1

Laura a fost ultima concurentă din ediția 17 a emisiunii Prețul cel Bun care a reușit să ghicească prețul produsului de la ultima licitație. Tânăra a venit încrezătoare în platou și s-a bucurat extrem de mult atunci când a fost strigată de Liviu Vârciu.

Concurenta a impresionat pe toată lumea cu frumusețea sa și aspectul fizic, însă un alt detaliu l-a surprins și mai tare pe prezentatorul TV. Liviu Vârciu a rămas cu gura căscată când a auzit ce meserie are Laura.

Cum a reacționat Liviu Vârciu când a aflat că Laura este pilot de avion

Prima întrebare pe care i-a adresat-o gazda emisiunii Prețul cel Bun concurentei a fost despre job-ul său. Liviu Vârciu a rămas cu gura căscată când a aflat că este pilot de avion, mai mult decât atât, acesta a scăpat și microfonul din mână.

"Stai un pic, am avut impresia că ai spus pilot. Deci cu c te ocupi?", a spus prezentatorul TV, vizibil surprins de meseria Laurei.

Citește și: Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Melinda Cutur, fostă concurentă la Chefi la cuțite a ghicit suma exactă la licitație

Concurenta i-a repetat lui Liviu Vârciu că este pilot de avion.

"Sper că pilot de Formula I sau de curse.", a mai adăugat gaza emisiunii, iar Laura i-a oferit un alt răspuns direct.

"Pilot de curse aeriene!", a zis ea.

Andrei Ștefănescu nu s-a putut abține și a oferit o replică savuroasă: "Pilot cu călători sau cu pachete?Știți, noi preferăm pe jos"

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Gabriela a ghicit prețul exact al unui balansoar și a câștigat 1.000 de lei pe loc

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 28 septembrie 2021. Ce a făcut Liviu Vârciu cu o mașină de jucărie în platoul emisiunii: "Trebuie s... Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Andrei Ștefănescu l-a provocat pe Liviu Vârciu la un meci de ping-pong. Cine a trișa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x