Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Melinda Cutur, fostă concurentă la Chefi la cuțite a ghicit suma exactă la licitație

Melinda a spus cu exactitate prețul unui semn care indică: „Proprietate patrulată de psici” și a câștigat din start 1.000 de lei la Prețul cel bun.

Melinda Cutur a venit la Prețul cel bun decisă să câștige cât mai mult

Antena 1

În ediția 14 de Prețul cel bun în platoul emisiunii și-a făcut apariția Melinda Cutur, o fostă concurentă de la Chefi la cuțite. Ea a câștigat una dintre licitații, spunând exact prețul unui produs și anume 13 lei.

Melinda a venit însoțită de prietena ei, Adina Szekely și ea fost concurentă la Chefi la cuțite. Liviu Vârciu a fost curios să afle unde s-au împreitenit cele două și au mărturisit că show-ul culinar le-a adus împreună.

Melinda a venit însoțită la Prețul cel bun de Adina Szekely, prietena ei de la Chefi la cuțite

Adina Szekely a ajuns chiar în echipele sezonului 8 de la Chefi la cuțite, îmbrăcând uniforma bulinelor și ulterior a carourilor.

Întrebată de Liviu Vârciu cu ce gânduri a venit la Prețul cel bun, Melinda a răspuns: „Să vă iau banii”, ceea ce l-a făcut să zâmbească pe prezentator.

Citește și: Adina Lavinia Szekely, cadouri „periculoase” pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”! Ce le-a oferit

„Toți sunt puși pe luat”, a spus Andrei Ștefănescu. „Și noi suntem puși pe dat”, a completat Liviu Vârciu.

Melinda a trecut la proba următoare și anume X și 0. Pentru a obține X-uri, concurenta a trebuit să aleagă prețul corect al unor produse, având 2 variante de răspuns.

Astfel, Melinda a identificat prețul corect al unui aparat de curățat scame și al unui ghiozdan, reușind să acumuleze X-uri și să câștige jocul și implicit un aspirator-robot.

Citește și: Melinda Cutur, poveste emoționantă la „Chefi la cuțite”! Vrea să câștige premiul ca să poată ajuta cât mai mulți copii

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri