Antena Căutare

Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Melinda Cutur, fostă concurentă la Chefi la cuțite a ghicit suma exactă la licitație

Melinda a spus cu exactitate prețul unui semn care indică: „Proprietate patrulată de psici” și a câștigat din start 1.000 de lei la Prețul cel bun.

melinda-cutur-liviu-varciu-pretul-cel-bun-colaj Galerie
Melinda Cutur a venit la Prețul cel bun decisă să câștige cât mai mult | Antena 1

În ediția 14 de Prețul cel bun în platoul emisiunii și-a făcut apariția Melinda Cutur, o fostă concurentă de la Chefi la cuțite. Ea a câștigat una dintre licitații, spunând exact prețul unui produs și anume 13 lei.

Melinda a venit însoțită de prietena ei, Adina Szekely și ea fost concurentă la Chefi la cuțite. Liviu Vârciu a fost curios să afle unde s-au împreitenit cele două și au mărturisit că show-ul culinar le-a adus împreună.

Melinda a venit însoțită la Prețul cel bun de Adina Szekely, prietena ei de la Chefi la cuțite

Adina Szekely a ajuns chiar în echipele sezonului 8 de la Chefi la cuțite, îmbrăcând uniforma bulinelor și ulterior a carourilor.

Întrebată de Liviu Vârciu cu ce gânduri a venit la Prețul cel bun, Melinda a răspuns: „Să vă iau banii”, ceea ce l-a făcut să zâmbească pe prezentator.

Citește și: Adina Lavinia Szekely, cadouri „periculoase” pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”! Ce le-a oferit

„Toți sunt puși pe luat”, a spus Andrei Ștefănescu. „Și noi suntem puși pe dat”, a completat Liviu Vârciu.

Melinda a trecut la proba următoare și anume X și 0. Pentru a obține X-uri, concurenta a trebuit să aleagă prețul corect al unor produse, având 2 variante de răspuns.

Astfel, Melinda a identificat prețul corect al unui aparat de curățat scame și al unui ghiozdan, reușind să acumuleze X-uri și să câștige jocul și implicit un aspirator-robot.

Citește și: Melinda Cutur, poveste emoționantă la „Chefi la cuțite”! Vrea să câștige premiul ca să poată ajuta cât mai mulți copii

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Iany i-a uimit pe toți cu apariția sa nonconformistă: „Te-ai asortat cu Iuliana Luci... Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Andrei a venit însoțit de toată familia, care i-a purtat noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x