Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Gabriela a ghicit prețul exact al unui balansoar și a câștigat 1.000 de lei pe loc

Gabriela a câștigat un frigider în ediția cu numărul de 13 de la Prețul cel bun, iar Liviu Vârciu a observat un detaliu care i-a purtat noroc acesteia.

gabriela-liviu-varciu-colaj-pretul-cel-bun Galerie
Liviu Vârciu a remarcat un detaliu desosebit la Gabriela, la Prețul cel bun | Antena 1

La licitație, Gabriela a spus prețul exact al unui balansoar pentru copii iar reușita i-a adus un plic de 1000 de lei pe loc.

Concurenta a sărit de bucurie, iar Liviu Vârciu i-a înmânat plicul cu prmeiul. Concurenta a locuit 24 d eani în Italia și 3 ani în Irlanda, iar acum locuiește în România și a venit la Prețul cel bun pregătită să câștige cât mai multe premii.

Citește și: Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Ștefan a câștigat 4 premii și l-a uimit pe Liviu Vârciu cu înălțimea sa

Ce detaliu a observat Liviu Vârciu la Gabriela, la Prețul cel bun

Gabriela a mărturisit că este extrem de emoționată, iar Liviu Vârciu a spus despre ea că este norocoasă, observând un detaliu. Prezentatorul a observat că Gabriela, la fel a el, are gropițe în obraji.

„Ești norocoasă pentru că ai gropițe. Știi ce se spune despre oamenii cu gropițe? Când ne-am născut, Dumnezeu ne-a luat de cap de aici și am fost foarte mult pupați când eram mici”, a spus Liviu Vârciu.

Iar Liviu a avut dreptate, pentru că norocoasa Gabriela a reușit să câștige un frigider în proba următoare.

Citește și: Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Ce au în comun Liviu Vârciu și concurentul Dan Boldea... Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Iany i-a uimit pe toți cu apariția sa nonconformistă: „Te-ai asortat cu Iuliana Luci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x