Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Gabriela a ghicit prețul exact al unui balansoar și a câștigat 1.000 de lei pe loc

Gabriela a câștigat un frigider în ediția cu numărul de 13 de la Prețul cel bun, iar Liviu Vârciu a observat un detaliu care i-a purtat noroc acesteia.

gabriela-liviu-varciu-colaj-pretul-cel-bun Galerie
Liviu Vârciu a remarcat un detaliu desosebit la Gabriela, la Prețul cel bun | Antena 1

La licitație, Gabriela a spus prețul exact al unui balansoar pentru copii iar reușita i-a adus un plic de 1000 de lei pe loc.

Concurenta a sărit de bucurie, iar Liviu Vârciu i-a înmânat plicul cu prmeiul. Concurenta a locuit 24 d eani în Italia și 3 ani în Irlanda, iar acum locuiește în România și a venit la Prețul cel bun pregătită să câștige cât mai multe premii.

Citește și: Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Ștefan a câștigat 4 premii și l-a uimit pe Liviu Vârciu cu înălțimea sa

Ce detaliu a observat Liviu Vârciu la Gabriela, la Prețul cel bun

Gabriela a mărturisit că este extrem de emoționată, iar Liviu Vârciu a spus despre ea că este norocoasă, observând un detaliu. Prezentatorul a observat că Gabriela, la fel a el, are gropițe în obraji.

„Ești norocoasă pentru că ai gropițe. Știi ce se spune despre oamenii cu gropițe? Când ne-am născut, Dumnezeu ne-a luat de cap de aici și am fost foarte mult pupați când eram mici”, a spus Liviu Vârciu.

Iar Liviu a avut dreptate, pentru că norocoasa Gabriela a reușit să câștige un frigider în proba următoare.

Citește și: Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Ce au în comun Liviu Vârciu și concurentul Dan Boldea... Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Iany i-a uimit pe toți cu apariția sa nonconformistă: „Te-ai asortat cu Iuliana Luci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
Ultimele știri
x